2777
2789
عنوان

شپش روی موی پر پشت و فرفری😭

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 38 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم تو زایشگاه شپش افتاد تو موهام یه روز درمیون تو حموم شامپو شپش زدم قبل از اینکه موهامو آب بکشم با شونه دندون ریز شونه کردم تو۱۵،۲۰روز شایدم زودتر موهام تمیز شد

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

این روش حتما امتحان کن

روغن زیتون بزن ب طوری که موها قشنگ روغنی بشه یه شب تا صب یه نایلون بکش رو سرش ب طوریکه هوا ب زمینه سرش نخوره بعدش با باد داغ سشوار بگیر رو سرش صبح که رفت حموم وقتی موهاش خشک شد قشنگ موهاشو اتو کشی کن از زمینه سر اینکار باعث میشه تخماش پوچ بشه ولی اتو کشی خیلی مهمه حتما با دقت اتو کشی کنی

یه روز خوب میاد❤️