جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
شوهرم من یک هفته هست بدون هیچ دلیلی قهره و حرف نمیزنه، البته منم نمیپرسم چته، مثل خودش رفتار میکنم🤭🤭
خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد.... مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
آره دلم خیلی پره😂😂شوهرم من یک هفته هست بدون هیچ دلیلی قهره و حرف نمیزنه، البته منم نمیپرسم چته، مث ...
کار شوهرتون خوب نیست ولی این رفتار شما هم پسندیده نیست گلم زندگی مشترک نباید به این سادگی قهر کنید شما برین و صحبت منطقی داشته باشین و دنبال چاره باشین چون قهر سردی میاره و خدایی نکرده سردی باعث خیانت میشه عزیزم گرم و محکم بچسب به زندگیت. خوشبخت باشی
کار شوهرتون خوب نیست ولی این رفتار شما هم پسندیده نیست گلم زندگی مشترک نباید به این سادگی قهر کنید ش ...
سلامت باشی عزیزم،
اخلاق شوهرم دستم اومده پا پیش بزارم، اتفاقات 4 ساله زندگی را پیش میکشه و من مقصر همه چی میشم
واسه همین راحتش میذارم به قهرش برسه
خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد.... مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
عزیزم پا پیش گذاشتن رو نگفتم صحبت منطقی که دیگه قهر پیش نیاد
🤦♀️🤦♀️🤦♀️با همسر من نمیشه منطقی صحبت کرد، تا میای حرف بزنی میندازه رو مسخره کردن و شوخی که کلا پشیمون بشی، هر کار بخواد انجام میده کلا نمیذاره متوجه خواسته ها و خصوصیات اخلاقی و تفکراتش بشی🤕🤕
یعنی من واسه مراسم عروسیمونم نتونستم باهاش حرف بزنم هرکار خودش خواست کرد🥴🥴🥴
وا... عزیزم اذیت میشی با این خصوصیاتش 🤭 یعنی چی تو عروسی هرکاری خواست کرد؟؟؟🤭🤭🤭
یعنی خودش تالار گرفت، روز تعیین کرد، تعدا مهمون مشخص کرد، آتلیه مزخرف رزروکرد😓