2777
2789
عنوان

بیایین درباره امام زمان حرف بزنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 68 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمی دونم ظهور نزدیکه یا نه ، اخرالزمان سوری هست توسط ی ه ود اجرا شده یا واقعا ظهور نزدیکه اخرالزمان واقعی ، فقط دلم از امام هم گرفته ،شیعه رو رها کرده چطور این همه ظلم به شیعه می شه خدا سکوت کرده ، فقط می دونم اگه اقا نیاد شیعه دیگه رنگ ارامش رو نمی بینه،  تازه اول بد بختی های شیعه هست ،یا امام زنان ما تحمل این هنه زجر رو نداریم شیعیان تو هیچ کجای عالم در امان نیستن ،راحت به اهل بیت توهین می شه و به خودمون توهین می شه ولی باید سکوت کنیم 

راستش من ب یسریاتون حسادت میکنم ک اتقدر ایمانتون محکمهراستش من بیشتر مواقع اعتقاداتمو ازدست میدموباو ...

خب این کار راحت و آسون نیست 

که این همه سال طول کشیده 

الله اکبر 

یعنی خدا از هر چیییزی که فکر میکنیم بزرگتره

و بقیه اسم های خدا رو هم که نگاه کنیم

میدونیم که خدا قدرتش از هر جیزی تو این دنیا بالاتره 

خالق همون شیطان هم که میگی قدرت داره، 

خداست

خدای قادر توانا تو قران گفته 

ما میخواهیم به مستضعفین زمین منت نهیم و انان را پیشوایان و وارثان روی زمین قرار دهیم. 

برای این اتفاق باید همدل شد 

یعنی همگیمون از ته دل بخواهیم منجیمون رو 

خدا برای اینکه مطمین بشه ما پشتشو خالی نمیکنیم 

مثل قضیه کربلا و امام حسین 

ازمون امتحان میگیره 

تو روایت ها هست که کار ظهور یک شبه اصلاح میشه 

نگاه به قدرت جبهه شیطان نکن 

در اخر هم شیطان توسط امام زمان گردن زده ميشه 

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
با خدا بیشتر حرف میزنم🥲

بسیار عالی💖

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
خب این کار راحت و آسون نیست که این همه سال طول کشیده الله اکبر یعنی خدا از هر چیییزی که فکر میکنیم ب ...

اگر شیطان از بین میره چرا بازم بداز امام زمان میگن دوباره یسریا از خدا رو برمیگردونن؟؟

اگر شیطان از بین میره چرا بازم بداز امام زمان میگن دوباره یسریا از خدا رو برمیگردونن؟؟

دوستمون جواب رو دادن تو پست بالایی 

درست هم هست 

امام زمان عج شیطان رو گردن میزنه 

ولی نفس آدمی هنوز باقی ست  

😥🥺😭منم دعا كن عزيزم

به شرط لیاقت 

3تا توحید میخونم از طرف شما هدیه به صاحب الزمان 

ان شاء الله آقا صاحب الزمان آمین گوی دعاتون هستن ❤️🤲

من بچه‌م خوب بودالبته الان که فیلم‌های کوچیکیاشو نگا میکنم یسری علامت‌ها میبینم که میگم اینا علائم ب ...

سلام دوست خوبم، احسنت به این روحیه و شکر گزاری تون، حتما روزهای خوب شما میرسه

یه تاپیک برای شفای مریض دارم، ببین ان شاءالله باعث گشایش برات بشه

ان شاءالله دعای مستجاب اقا امام زمان علیه السلام شامل حالت بشه🌹❤️🌹

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد
راستش من ب یسریاتون حسادت میکنم ک اتقدر ایمانتون محکمهراستش من بیشتر مواقع اعتقاداتمو ازدست میدموباو ...

یقینا وعده خدا حق هست

وَلَقَدْ كَتَبْنَا فِي الزَّبُورِ مِنْ بَعْدِ الذِّكْرِ أَنَّ الْأَرْضَ يَرِثُهَا عِبَادِيَ الصَّالِحُونَ

همانا ما پس از تورات در زبور نوشتیم که زمین را بندگان شایسته ما به میراث می برند.

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد