2777
2789
عنوان

جمع کنید خودتونو دوستان عزیزم

| مشاهده متن کامل بحث + 1937 بازدید | 178 پست
من بی فکرم؟ کسی که خواهر شوهر خودشو دزد کنه به من میگه بی فکر شاید حق با شما باشه نمیدونم من خودمم ...

وا تو چی میدونی که انقد مطمئن صحبت میکنی؟ من نه خواهر دارم نه برادر میام اینجا دردو دل میکنم من دوست دارم صحبت کنم وااا عجب آدمای عجیبی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وا تو چی میدونی که انقد مطمئن صحبت میکنی؟ من نه خواهر دارم نه برادر میام اینجا دردو دل میکنم من دوست ...

فقط میگم اگه این اتفاقم افتاده بیانش درست نیست همین 

منم جای شما نبودم که معلومه که قضاوت نمیکنم 

چرا همدیگه رو نفرین میکنید؟ دوست مهربونم اروم باش🙃❤

اخه یسری آدم به جای آروم کردنت عقده های خودشونو با عروسشون میان سر یه آدم دیگه خالی میکنن بابا شاید طرف واقعا حالش بده فقط تو مخاطبشی! بعد که یکی خودکشی میکنه میگن عههه چرااا نکننن خب اون خودش تو ذهنش درگیره تو نکن!

فقط میگم اگه این اتفاقم افتاده بیانش درست نیست همین منم جای شما نبودم که معلومه که قضاوت نمیکنم

من بیانم اینه عذر میخوام که نتونستم بهتر به عرض شما برسونم خانوم محترم خیلی ساده و صریح گفتم والا انگار همه جا باید سیاست به خرج بدی

به حرف گربه سیاه بارون نمیباره اگه قرار بود بااین حرفا نفرین شیم هیچی دیگ ایشون متوجه حرف من نشد درس ...

میباره عزیزم اینا حرف گربه. سیاه نیست کارماعه 

لطفا یکی که بهت پناه میاره باهاش درست برخورد کن حتی اگه داره اشتباه میکنه🙃

میباره عزیزم اینا حرف گربه. سیاه نیست کارماعه لطفا یکی که بهت پناه میاره باهاش درست برخورد کن حتی اگ ...

هم خدا جای حق نشسته 

هم کارما میدونه چیکار کنه 

برای همین میگم هرچیزی بیان کردنش درست نیست 

منظورم گفتنش به دیگرانه 

درسته ما خواهر شوهر شمارو نمی‌شناسیم 

ولی مطمئنم نیستی که اون برداشته شمایی که خیلی به کارما اعتقاد داری ابرو بردی 

منم ضربه خوردم از خانواده همسرم 

اما تا این حد ابرو طرفمو نمیبرم عزیزم 

هم خدا جای حق نشسته هم کارما میدونه چیکار کنه برای همین میگم هرچیزی بیان کردنش درست نیست منظورم گفتن ...

عزیزم منو میشناسی؟؟؟

خواهرشوهرمو چی؟؟؟ من اسم آوردم یا واقعا مشهور شدیمو خبر ندارم!😐

اینجا یه سایت برای دردو دل کردنه نه من میشناسمت نه شما منو

حتی اسمم واقعی نیس پس ابرو کی میره؟!!!

عزیزم منو میشناسی؟؟؟خواهرشوهرمو چی؟؟؟ من اسم آوردم یا واقعا مشهور شدیمو خبر ندارم!😐اینجا یه سایت بر ...

شما حتی درمورد سینه و باسن خواهر شوهرتم گفتی بعد میگی کارما 

مشهور نشدی 

خدا نکنه آدمایی مثل شما مشهورم بشن 

والا منم همچین عروسی زن برادرم بشه حاضرم بمیرم 

چقدر گستاخی زن