2777
2789
عنوان

کراش زدم نمیدونم عاشق شدم چمه

| مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 86 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

در خدمتم عزیزم من الان سر شیفتم و بیکار بفرموید

قشنگ مهربون

بچم۵سالس گلوش درد میکنه ملتهب ودونه های سفید چرک کرده اساسی قبلا چرک خشک کنو کامل ندادم بردم دکتر پنی سیلین زدن براش اما همچنان گلو درد والتهاب هس یک روزم‌هم هس تب کرده

بااستامیتوفن وپاشویه و... الان اوکیه

چ‌کنم‌بهتر شه زودتر خوب شه؟

مدامم سرفه میکنه بااینکه بخورهم مدام‌میدیم بهش

قشنگ مهربونبچم۵سالس گلوش درد میکنه ملتهب ودونه های سفید چرک کرده اساسی قبلا چرک خشک کنو کامل ندادم ب ...

عزیزم سعی کن بری دارو خونه شربت پلارژین کیدز رو بخری  برای سرفه و گلو درد برای تب هم بهش گلاب بده

مرسی.واسه این التهاب وچرک گلو چیکارکنم؟هیچی نمیخوره بخاطر گلود دردش

همین شربت کافه هر 8ساعت یه بار یه قاشق چای شرین خوری بهش بده اگر خوب نشد شربت دیفن هیدرامین کامپاند بهش بده که سه کاره هستش هم برای سرماخوردع خوبه هم سرفه هم تب بر هستش 

همین شربت کافه هر 8ساعت یه بار یه قاشق چای شرین خوری بهش بده اگر خوب نشد شربت دیفن هیدرامین کامپاند ...

دیفن هیدارمین میدم باکتوتیفن مرررررسی ازات

ایشالله کراش دفعه ی بعدی شمارشو بهت بده🥰😘