2777
2789
خرید حال میده بعدش میای با ذوق میخابی😂بازار تا ۶/۷ بازه خب دیرتر برو ۱/۲ بر‌وبازر تهران البته

من دزفولم  عزیزم🥹زودی میرم بعدش میگیرم میخابم 

چجوری یه ذره آدمی ولی کل زندگی منی ؟💕

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من پس فردا دوتا امتحان دارم تا الان بیدار بودم 

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿
من دزفولم عزیزم🥹زودی میرم بعدش میگیرم میخابم

وایی دزفول شنیدم خیلی قشنگههه

اتفاقا حرفش پریشب یود میگفتم خیلی دوست دارم برم🥲

کول خرسون اونجاست درسته؟اگر اشتباه نکنم اسمشو

وایی دزفول شنیدم خیلی قشنگهههاتفاقا حرفش پریشب یود میگفتم خیلی دوست دارم برم🥲کول خرسون اونجاست درست ...

دزفولمون الان بهشته بهشتتتتتتتتتتتتتتت.. دزفولو با هیچ جای دنیا عوض نمیکنم 🥹❤️عاره عزیزممم اونجاس

دزفولمون الان بهشته بهشتتتتتتتتتتتتتتت.. دزفولو با هیچ جای دنیا عوض نمیکنم 🥹❤️عاره عزیزممم اونجاس

ای جانممم

اسفند اونموقه ها هوا چطوره؟

خیلیییی دوست دارم یه سفر بیام چون خیلی تعریفش شنیدم

ای جانممماسفند اونموقه ها هوا چطوره؟خیلیییی دوست دارم یه سفر بیام چون خیلی تعریفش شنیدم

اسفند تازه هوا خیلی بهتر میشه برای مسافرت..ایشلا یه بار بیا خیلی قشنگ میشه اینجا تو عید