2777
2789
عنوان

پدر شوهر خواهرم زنشو با چاقو کشته😢

| مشاهده متن کامل بحث + 608 بازدید | 30 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگ خود پسره خوبه یمدت صبر کنین بعد عروسی بگیرن ب پدره کار نداشته باشه هم خواهرت هم شوهرش

پسره که خیلی خوبه ، اصلا فرشته است ، ما خیلی دوستش داریم ، خانوادشم خیلی خوبن ، اصلا انتظار همچین چیزی نداشتیم، انگار عمدی نبوده ، اتفاقی بوده ما اطلاع کامل نداریم هنوز

پسره که خیلی خوبه ، اصلا فرشته است ، ما خیلی دوستش داریم ، خانوادشم خیلی خوبن ، اصلا انتظار همچین چی ...

یمدت صبر کنین حالا ک خودش خوبه گناه پدر پای پسر نیفته 

خدا مادرش بیامرزه

یکم تحقیق کنید ببینید علت اینکار چی بوده اگر مسئله ریشه ای باشه یعنی مشکل اعصاب و روان یا تعصب افراطی و از این دست موارد رو فرد قاتل داشته با توجه به اینکه گفتی به مقتول هم شک داشته یه موقع به عنوان فرزند اون خانواده داماد آینده شما پیش زمینه این تاثیر منفی از پدرش رو نداشته باشه که بعداً خدایی نکرده مشکل ساز بشه 

یکی از آشنا ها خواستگار براش اومده پسره خوبه ظاهراً ولی تازه فهمیدن پدر پسره دارو اعصاب و روان مصرف می‌کنه همین باعث شک شده و در حال تحقیق هستند الان مثل قدیم نیست و زندگی هم شوخی بردار نیست باید حسابی تحقیق کرد تست گرفت و مطمئن شد که طرفین علاوه بر جسم روح و روان سالمی هم داشته باشند اخلاقی و شخصیتی اوکی باشه حالا باقی موارد قابل توافقه

یکی از آشنا ها خواستگار براش اومده پسره خوبه ظاهراً ولی تازه فهمیدن پدر پسره دارو اعصاب و روان مصرف ...

مثلا چطور باید اینو بفهمیمم؟؟ باقی موارد یعنی مثلا چی؟؟ سالم جسم رو چطوری میشه فهمید؟ سالم بودن روح چطوری میشه فهمید؟؟

مثلا چطور باید اینو بفهمیمم؟؟ باقی موارد یعنی مثلا چی؟؟ سالم جسم رو چطوری میشه فهمید؟ سالم بودن روح ...

ببین علاوه بر تحقیقات به روش سنتی که قبلاً خیلیا استفاده میکردن الان باید اینکارارو کنید 

ازش بخواهید تست تمام بیماریهای مقاربتی رو انجام بده 

ازش بخواهید تمام آزمایش های مربوط به خون رو انجام بده

به همراه خواهرت برن پیش روانشناس تا ازش تست شخصیت شناسی بگیرن و مشاوره بشن که ببینند مناسب هم هستند 

معمولا جهت اطمینان بیشتر به این موارد هم اشاره میکنند 👇 

بهش بگید سامانه ثناشو باز کنه، قسمت ابلاغیه
هاشو کامل چک کنید مشکل کیفری و از این دست نداشته باشه
 ازش بخواهید گواهی تجرد بگیره تا بفهمید قبلا ازدواج داشته یا نه

با یکسری سوالات مهم هم توی موقعیت های متفاوت خواهرت امتحانش کنه واکنش هاش رو توی موقعیت های متفاوت بسنجه 

در کل خیلی راه ها هست درسته که موارد روان و اخلاق رو ۱۰۰ درصد نمیشه فهمید و استثنا وجود داره و باید به مرور متوجه شد ولی از پیش زمینه های جسمی اون شخص و ۸۰ درصد موارد روح و روان اون شخص میشه اطلاع پیدا کرد