2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همیشه یا باید کفی بندازیم یا کفشی که میخوایم برامون یکم تنگه😬

آره من قبلیم ۴۰ بود گشاد بود الان ۳۹ گرفتم اولش گشاد بود بعد کفی انداختم یکم جمع و جوره بعد گفتم خدایا بهم اشتباهی کفش نداده چون تو مغازه اینجوری نبود یادم افتاد تو مغازه کفی نداشته😂😂

اصلا یه گیری کردم که نگو

آره من قبلیم ۴۰ بود گشاد بود الان ۳۹ گرفتم اولش گشاد بود بعد کفی انداختم یکم جمع و جوره بعد گفتم خدا ...

منم همینطور خواهر 😢🤣 38 خریدم اسپورت برام تو مغازه اندازه بود چون جوراب نازک بود  یه روز دیگه با جوراب کلفت تر پوشیدم انگشتان اذیت شد انقد که نگو دوسه بار بیشتر نپوشیدمش😪😂

منم همینطور خواهر 😢🤣 38 خریدم اسپورت برام تو مغازه اندازه بود چون جوراب نازک بود یه روز دیگه با ج ...

آره واقعا مکافاته ولی بپوشش چند باری پات عادت میکنه جا باز میکنه منم اول کفشی گرفتم پامو اذیت میکرد به سختی درش می‌آوردم ولی الان انگاری دمپایی پامه😂😂