2777
2789
عنوان

رفت زندان پاش موندم ولی ولم کرد

258 بازدید | 26 پست

خیلی دلم گرفته ۶سال باهاش بودم هر دفعه ی بهوته برای خاستگاری اورد 

۹ماه زندان بود بخاطر قاچاق تریاک من دلم نیومد پاش موندم از زندان زنگ میزد بهم هیچکس باهاش نبود ولی من موندم باهاش

ولی بعدش رفت مغازه میوه‌ فروشی زد ولم کرد باز برگشت ی مدت باهم بودیم حالا باز ولم کرد  مغازه میوه فروشیم داده پس میگ رو نیسان کار میکنم ‌.

الانم همش با دوستاش هست استوری می‌ذاره.. دلم میسوزه من ک اینهمه موندم باهاشو ول کرد 

جالبه همشم میگه تو درکم نمیکردی کار داشتم نمیتونسم برات وقت بذارم دعوا میکردی... بخاطر همینم ک زیاذ دعوا میکردم ولم کرد ..

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یاد فیلم ملاقات خصوصی افتادم اگه پسره برنمی گشت چی؟

نابودی اسراییل خونخوار و هرچی هرزهٔ بی بند و باره صلواااتتت😂لطفا از شیرینی های بچتون تاپیک بزنین😬دلمون گرفت بابا😑

موندم چرا اون ولت کرده

انقدر الکی پاش موندی ک اون ولت کرد.حالا خوب شد ی همچین آدمی ولت کرد

برو خداروشکر کن

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙