2777
2789
عنوان

بدبخت شدم 😳💔

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 34 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پس چیه شبیه هیچی نبود خو چیه پس 🥲

یه جکو جونوری بوده که تو ندیده بودی و اسمشو نمیدونی . خیلی تنوع دارن دیگه 

بنظرم ذهنتو درگیرش نکن اگه دوباره دیدی باز.. یه فکری باید کنی 

یه جکو جونوری بوده که تو ندیده بودی و اسمشو نمیدونی . خیلی تنوع دارن دیگه بنظرم ذهنتو درگیرش نکن اگه ...

کلاس نهمم فردا امتحان زبان دارم نوبت اول حوصلم نمیکنه بس امتحان گرفتن هستم‌اگر تجدید بشم نوبت دوم جبران کنم میتونم انسانی بیارم فور درگیره نه میتونم بخونم نه میتونم بخوابم🥲

شکستم درست بریدم قبول ! 😔❤️‍🩹 

کلاس نهمم فردا امتحان زبان دارم نوبت اول حوصلم نمیکنه بس امتحان گرفتن هستم‌اگر تجدید بشم نوبت دوم جب ...

بابا یه حشره بوده دیگه دختر 😑 جوجو بود جوجو 

خداروشکر کن سوسک بالدار نبوده

بابا یه حشره بوده دیگه دختر 😑 جوجو بود جوجو خداروشکر کن سوسک بالدار نبوده

ربطی به حشره نداره 

کلن دارن استرس امتحان و اینکه هیچی نخوندم میگم خستگیمو میگم😂💔

ربطی به حشره نداره کلن دارن استرس امتحان و اینکه هیچی نخوندم میگم خستگیمو میگم😂💔

اها ازون لحاظ .. بگیر بخواب ۶ بیدار شو سریع یه مرور کن 

یا تا فردا بیدار بمون بخون 

زبان که چیزی نیست

اها ازون لحاظ .. بگیر بخواب ۶ بیدار شو سریع یه مرور کن یا تا فردا بیدار بمون بخون زبان که چیزی نیست

سختههههههه یعنی چه میزی نیست من دیگه مغزم نمی‌کشه 

یعنی جای جبران نداره رشته خوب بیارم؟

سختههههههه یعنی چه میزی نیست من دیگه مغزم نمی‌کشه یعنی جای جبران نداره رشته خوب بیارم؟

چرا سخت نگیر .. تازه نوبت اوله .. نمرات سر کلاستم حساب میکنن دیگه .. 

یا بشین بخون تا فردا اصلا نخواب

چرا سخت نگیر .. تازه نوبت اوله .. نمرات سر کلاستم حساب میکنن دیگه .. یا بشین بخون تا فردا اصلا نخواب

سر کلاس نمره ندارم ازم نپرسیده یا غایب بودم امتحان قبلیم افتادم چون نخونده بودم الان حوصله خوندن ندارم 

از این به بعد بخونم بنظرت انسانی میارم

سر کلاس نمره ندارم ازم نپرسیده یا غایب بودم امتحان قبلیم افتادم چون نخونده بودم الان حوصله خوندن ندا ...

ازین به بعد  باید خوب بخونی پس 

اره میاری بنظرم . حالا یه دوره کن ولی