2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دیگه ادم شدم😂😂😂

تو خوبی عزیزم این اشکال نداره.

من بچه بودم مامانم میخواست خانمانه بارم بیاره می‌بردم آرایشگاه بعد تو عروسی با موهای فر شده می‌افتادم دنبال مردم کتکشون میزدم

عزبزم چه بانمک ای خدا 😍🥰

الان اسم تاپیک آرایشت دیدم. تعجب کردم. فقط همونو خوندم.

چند سالته؟

فقط اعتماد بنفست پایینه.

چرا چیزی که چند سال پیش اتفاق افتاده رو با خودت مرور میکنی؟ احتمالا شاید درست تموم شده باشه، سر کار هم نمیری؟

۲۰ عزیزم برای کنکور میخونم اره خیلی پایینه

احتمالا وارد اجتماع هم نشدی.

از من به تو نصیحت مردم زیاد دروغ میگن(بخصوص فامیل) خودشونو با اعتماد بنفس، زیبا و باهوش نشون میدن، شاید یکم باشن ولی به اندازه ی تو نمیرسن(معمولا آدمهای باهوش به توانایی خودشون شک دارن)

خودتو با ویترین کسی مقایسه نکن.

احتمالا تو فشار کنکوری این فکرا به ذهنت میاد، که نشخوار فکریه باعث میشه عقب بیافتی.

اگه تو خونه درس میخونی برو کتابخونه، تو خونه نباش یا اگرم هستی ی چند دقیقه ای برو پیاده روی روحیه ات باز بشه.

به آینده ات فکر کن.

احتمالا تمرکزت پایینه همین باعث میشه زیاد فکر کنی، روش کار کن.

منم ی دوره مثل تو بودم بعد دیدم نه بابا مردم همچین مالی هم نیستن خودمو باهاشون مقایسه میکنم.

۲۰ عزیزم برای کنکور میخونم اره خیلی پایینه

اینم بگم آدم اشتباه میکنه که مال شما سوتیه که هیچ اشکالی هم نداره.

حرصم میگیره به خودت صفت اسکول رو میچسبونی. بنظرم از بیتجربه بودنته 

کنکور هم قبول نشدی برو کلاس ی هنر یاد بگیر.

رو خودت زیادی فوکوس کردی.