2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چطور میتوووونی

این مرحله برای شما قفله😂

هیچی چهار ساله قهوه میخورم دیگه دیدم به شات اثر نمیکنه زیادی کردم تبدیل شده به پنج شیش تا ماگ

اگه بهت توی کاری کمک کردم یا راهنماییت کردم به جای تشکر کردن ازم لطفا برای شادی رو پدربزرگم فاتحه بخون🫂❤️‍🩹

این مرحله برای شما قفله😂هیچی چهار ساله قهوه میخورم دیگه دیدم به شات اثر نمیکنه زیادی کردم تبدیل شده ...

نووووش😆منم به اون مرحله میرسم ولی زمان میبره

فعلا ک ی تک شات اصن جواب نمیده

دیشب تونستی بخوابی؟من تا صب کلی بد خواب شدم 😂🌹

نه بابا نتونستم تا خوده صبح بیدار بودم

اگه بهت توی کاری کمک کردم یا راهنماییت کردم به جای تشکر کردن ازم لطفا برای شادی رو پدربزرگم فاتحه بخون🫂❤️‍🩹

نووووش😆منم به اون مرحله میرسم ولی زمان میبرهفعلا ک ی تک شات اصن جواب نمیده

فدااااات😂

اما خب زیادی نخور قهوه ضرر هم داره تپش قلب میاره استرست زیاد میشه...(وی در حالی که داشت چندمین ماگ قهوه را سر میداد این نصیحت را به پایان انجامید)

دیشب تونستی بخوابی؟من تا صب کلی بد خواب شدم 😂🌹

راستی خیلی دوستت دارم انرژی مثبتی🤍

قوووربون نصیحتت😆ولی ببین روزی ک نخورم اخلاق سگ و گاویاتاق ترکیده 😆

دقیقا اگه قهوه نبود هیچ امتحانی رو توی زندگیم پاس نمی‌شدم😂😐