2777
2789

من ۲۱ سالم هست ، حس میکنم دماغم کیپه ، دلیلیش چی میتونه باشه ؟ و چکار باید بکنم که خوب بشه ؟ حس بویاییم رو با چی باید تست کنم ؟؟ همین طوری که تو خیابون که مثلا راه میرم هر بویی باشه استشمام میکنم ولی حس کیپی تو دماغم هم دارم نمیدونم این چه حسیه که سراغم اومده ؟؟ من وسواس فکری شدید هم دارم و خود بیمار انگاری هم دارم ، یه ضربه به دماغم خورد ولی نه خونی ازش اومد و نه دردی کرد ، میتونه به خاطر ضربه باشه؟؟؟ اخلاقم یه جوریه که اگه فوق تخصص گوش و حلق و بینی هم بهم بگه بینی و حس بویایی شما هیچ آسیبی ندیده ولی من هموزم باورم نمیشه😢😢😢 باید چه کار کنم ؟؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سینوس یاکیست سینوس نداری یه سیتی بده

عشق جانم   توهمه زندگیمی پادشا قلبم  همیشه باش ازروزی ک واردزندگیم شدی انگارخداهمه ی دنیا روبهم داده یه تارموت وبادنیاعوض نمیکنم توعاشق ترین مرددنیایی ک عاشقانه دوستم داره ومن ب این عشق ایمان دارم پادشاه زندگیم افتخارمیکنم ب داشتنت خداجون مراقب یکی یدونم باش همیشه.سایت بالاسرزندگیمون ونی نی های آیندمون نفسم عاشقتم دلبرجان هرلحظه ک بهم میگی دوستت دارم جون میگیرم برای همتون آرزوی همچین عشقی دارم وخوشبخت بودن کنارعشقتون آرزودارم همتون ب عشقتون برسین وحاجت رواشین الهی آمین   دوکاربره

عزیزم سیاه دونه رو مثل اسفند دود کن بکش نفست

خوب میشی

!وَ لَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَیٰ  و خدا به‌‌ زودی به‌ تو‌ چیزی می‌بخشد که‌ راضی‌ میشوی..سوره ضحی / آیه۵.یکم فکر کن بهش...❤
نمیدونم ، سینوزیت از بچگی داشتم ولی هیچ وقت دماغم کیپ نمیشد ، من از وقتی یه ضربه خفیف به دماغم خورده ...

آب نمک ازداخل بینی بکش بالاخبلی خوب جواب‌میده 

عشق جانم   توهمه زندگیمی پادشا قلبم  همیشه باش ازروزی ک واردزندگیم شدی انگارخداهمه ی دنیا روبهم داده یه تارموت وبادنیاعوض نمیکنم توعاشق ترین مرددنیایی ک عاشقانه دوستم داره ومن ب این عشق ایمان دارم پادشاه زندگیم افتخارمیکنم ب داشتنت خداجون مراقب یکی یدونم باش همیشه.سایت بالاسرزندگیمون ونی نی های آیندمون نفسم عاشقتم دلبرجان هرلحظه ک بهم میگی دوستت دارم جون میگیرم برای همتون آرزوی همچین عشقی دارم وخوشبخت بودن کنارعشقتون آرزودارم همتون ب عشقتون برسین وحاجت رواشین الهی آمین   دوکاربره