2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 خیلی عوضی ای

کامنت این شخص برام نمیاد که جوابشو بدم 

دوس عزیزی که اینو گفتی همه مثل اطرافیان خودت هرز نیستن اینو گف و رفت 

الانم خواهشا از تاپیک سیک کن

منظورم شما نیستی اون خانمی ک گف الان از سالار میگه ..

میخواد سر صحبت رو باز کنه، بکشونه به مسایل جنسی. اصلا ساعت 12جواب پبامش رو نده. ساده هم نباش از روی ...

نه اینو گف خداحافظی کرد 

اجازه نداره تا این حد پیش بره

۱۸

ببین واقعا بستگی به شخصیت طرف داره

من دقیقا یه دوستی داشتم ۱۸ بود یه بار اینو بهم گفت من حس خوبی نگرفتم ساکت موندم بعد پیامشو پاک کرد و آخرم باهاش قطع رابطه کردم کلا حس خوبی ازش نمیگرفتم مید نستم منظور داره.

اما خب یه دوست دیگه دارم خیلی باهاش صمیمیم و حس خوبی ازش میگیرم میدونم هول نیست و اگه این حرفو بگه میزارم رو حساب دوستی و یه بغل معمولی.

باید به ذاتش نگاه کنی

دکتر آینده👩‍⚕️🫀

ببین واقعا بستگی به شخصیت طرف دارهمن دقیقا یه دوستی داشتم ۱۸ بود یه بار اینو بهم گفت من حس خوبی نگرف ...

آدم هیز و هولی نیست اصلا 

الانم ما رفیقیم نه رل ک بخواد درخواست کته 

اینو رفاقتی گف چون ما صمیمی بودیم با هم دوستان اومدن اونو کوبیدن و ..

آدم هیز و هولی نیست اصلا الانم ما رفیقیم نه رل ک بخواد درخواست کته اینو رفاقتی گف چون ما صمیمی بودیم ...

به نظرم اگه پسر خوبیه و ازش مطمئنی بزار روی همون رفاقتی

مثلا من خودم تاحالا شده بهش گفتم کاش الان پیش هم بودیم حرف میزدیم اما نه هیز و هولم نه منظوری دارم نه روش کراشم

دکتر آینده👩‍⚕️🫀

به نظرم اگه پسر خوبیه و ازش مطمئنی بزار روی همون رفاقتیمثلا من خودم تاحالا شده بهش گفتم کاش الان پیش ...

نه خب میدونم منظوری نداشته 

اما اینم میدونم قضیه واسش رفاقتی نیس و کاملا حس داره 

اما حد و حدود داره از حدش فراتر نمیره