2777
2789
عنوان

بختم بستس 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 29 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام تا ۴۰ روز سوره ی طه رو بخون حتما بختت باز میشه 

من خودم وقتی شنیدم الکی الکی خاستم امتحان کنه ب سه روز نکشید ۴تاخاستگار برام اومد 

حتی از ته دلم  نیت نگرفته بودم بخداهمیینجوری الکی گفتم بزار بخونم ببینم درسته یا نه و نتیجشو خیلی زود دیدم

من برای اولین بار پارسال با یکی رل زدم مادرامون خبر داشتن و حرف ازدواج بود بعد ۸ماه گندکاریاهاش رو شد کات کردیم و توبه 

حالا دوروزه یکی رو دیدم و خوشش اومده و منم دودل شماره داده پیام و زنگیده ج ندادم میترسم اینم پلید باشه 😢

وای برم امتحان کنم یعنی ممکنه اونرو که میخامم مهرم به دلش بیوفته

اینو دیگه نمیدونم هرچی خدا برات صلاح بدونه.

ولی مسئله خاستگاری وازدواجش رو حتما باور داشته باش

نه عزیزم ایشالله این یکی دیکه درست ودرمونه

دوروزه جوابشو ندادم 

اون قبلی پسر همسایمون بود مغازه دار و مامانم چقدر خوشش اومده بود ظاهرا متین و خانواده دار بود بعد اخرا فهمیدم ۲سال زن صیغه ای داشته و حتی ازش باردارم شده بود و قبلش چندبار تو ماشینش مشروب دیدم و بعد از دهنش پرید ۸ماهه با منه با اونم پیام و ...درحالیک روز اول گفته بود تک پره قیافه هم نداشت فقط سرو زبون و مظلوم نما بود 

این یکی شبیه نیکلاس کیجه 😂از قیافش خوشم اومده ولی دوس ندارم دلبسته بشم