2777
2789
عنوان

پریود نمیشم چرا 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 34 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هر شب جوشانده شوید خشک دم کنین با عسل یا شکر سرخ میل کنین تاپریود بشین

یعنی برای کسی تنبلی تخمدان داره هورموناش مشکل داره هم چاره سازه 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 

؟؟

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 
آخه قبلا اینجوری نبودم😭😭ینی با قرص اوکی میشه دیگه؟

منم از وقتی برای بار اول پریود شدم تا ۵ ماه اول اوکی بودم بعد از اون شروع شد الاعمال مال من . قرص و دارو داره ولی من خودم امتحان کردم تا حتما خواب شب درست و درمون نذاشته باشی یعنی ساعت ۱۱ دیگه خواب باشی . خورد و خوراک و درست کتی یعنی هر گونه فست فودی رپ بریزی دور . طبیعی هر چیزیو استفاده کنی . و از همه مهم تر وزن پایین داشتن و ورزشه که ورزش ن اینکه بری دفاع شخصی و  اینا یوگا یا نیم ساعت پیاده روی که نفس نفس داشته باشی . 

اینجوری اوکی میشی متاسفانه درمان نداره باید کلا تحت کنترل پزشک باشی .

منم از وقتی برای بار اول پریود شدم تا ۵ ماه اول اوکی بودم بعد از اون شروع شد الاعمال مال من . قرص و ...

والا وزنم خیلی پایینه چهار پنج سال اوکی بودم نمیدونم یهو چرا اینجوری شدم اهههه😭😭😭حدسم یا بهم خوردگی هورمونه یا کیست یا تنبلی 

بله چاره ساز 

بعد از پریود شدن ..در پریودی بعدی فقط ۳شب اول دمنوش شوید 

برای تنبلی تخمدان کف پاهاتون رو حنا بزارین حنا رو با آب جوش نم کنین بعد از ۱ساعت به کف پاهاتون بزنین بعد از ۱یا۲ ساعت بشورین و با روغن زیتون چرب کنین کف پاهاتون و چند دقیقه ماساژ بدین تا سموم داخل رحم آزاد بشه 

هر ۳یا۲هفته نوره مالی کنین بعدش با روغن زیتون چرب کنین اگ جوش زد بدنتون یا ضعف کردین نگران نباشین سموم بدن خارج میشه و بدن سبک میشه 

الان واقعا گرفته اصن نمیتونم بخوابم از درد

ژلوفنی چیزی مصرف کن و زودتر برو دکتر .

شایدم کیست داری عزیزم من یکی از دوستام کیست داشت ک عین شما بود دل درد شدید می‌گرفت. 

من تنبلی دارم هیچوقت دل درد شدید نداشتم