2777
2789
عنوان

عرق گردن بچه حین خواب

72 بازدید | 17 پست

سلام بچم ۴ سال تمام و هرشب تو اتتق خودش میخابه امشب پیش منه من اکثرا میبینم موقع خوابیدن عرق میکنه ولی بعدش دیگ پتو از روش باز میکنه اوکی میشه 

امروز پتو باز کردم خودم  پشتش پیشونیش دست میزنم خیس عرق دو ساعتی هس خوابیده بنظرتون علتش چیه؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه اتفاقا پتو باز کردم رفتم مامانم برای با پشم لحاف درس کرده اوردم اونو کشیدم باز عرق کرد

پتو رو تا کمرش بده روش نه بیشتر 

شایدم گرماییه 

همون بلوز و شلوار بپوشونی دیگه نیاز به پتو نیست 

یه ملحفه بکش روش

پتو رو تا کمرش بده روش نه بیشتر شایدم گرماییه همون بلوز و شلوار بپوشونی دیگه نیاز به پتو نیست یه ملح ...

بلوز شلوار پوشیده  اره گرماییه صبا که بیدار شیم پنجره رو باز میکنم تا هوای خونه عوض شه میره میخابخ زیر پنجره میگه اخ جون اینجا خیای حال میده اخ مت خودمون سردمونه تا خرخره پتو میکشم🫠

الان پسر شما عرق میکنه موقغ خواب؟ میگم ویتامیناش ابنا گم نباشه الانم که نمیتونم ببرمش دکتر چون به شد ...

اره گلم 

باباش عادت داره پتو رو تا گردنش میکنه رو بچه 

یه وقتاییم که خونه گرم باشه تو خواب میبینم عرق کرده 

من یه ملافه روش میکشم هی باباش میگه سردشه 😊