2777
2789
عنوان

واای پانیک شدم تو رو خدا بیاید نمیدونم چیکهار کنم تو رو خدا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 53 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از کسی که بیست و پنج ساله پنیک داره مینویسم 

یک ۹۹/۹ درصد مواقع  چیزهای منفی که فکر میکنی اتفاق نمیفته مثلا بگو کف دستم الان مو در میاد صد بار بگو ببینم در میاد استرسش رو بگیر ببین در میاد ...

دو وقتی پنیک شدی به من فکر کن بگو طرف نوشت ۲۵ ساله پنیک دارم نه میشناختمش که بخواد دروغ بگه که اروم بشم نه میدونم کی بود.... دوست خوبم طبق تجربه میگم با غذا خوردن حتی آلوده فقط یکی دوروز گوارشی بهم میریزه که بریزه بهتر پاکسازی میشه روده و اینا هستی ادامه بدم....

ولی یچیزوقتی خدای نکرده غذای سمی بخوری خود پزشکی قانونی میفهمه‌ از غذا مسموم شدیچ ربطی به غذا داره ک ...

ببین اتفاقا کلی سعی میکنم خودمو قانع کنم که مثلا هرچی تو بدنم باشه با یه آزمایش خون مشخص میشه یا به قول شما پزشک قانونی میفهمه . ولی مغز معیوبم ....

آخی خیلی سخته اطرافم ندیده بودم اینجوری خب یکم دیگه پسته بخور یکی ازش نگه دار نمیشه؟

قربوتت برم که بهم راه کار میدی عزیز دلم .چقدر مهربونن نینی سایتیا خدا

ببین اتفاقا کلی سعی میکنم خودمو قانع کنم که مثلا هرچی تو بدنم باشه با یه آزمایش خون مشخص میشه یا به ...

بعضی وقتا اینجوری میشه ادم

منم پارسال سرگیجه ی پنیک داشتم

از نوع طولانی مدت

قبل اینکه بفهمم برای چیه

از تو اینترنت تمام بیماری ها مثل تومور و ام اس و لخته مغزی و فشار مایع نخاع و فک کردم دارم

حتی سیتی‌ اسکن ام دادم

بعد فهمیدم هیچی نیس..نشخوار ذهنیه دیگه

فلوکسیتین شربت شو بخور

بیخیال میشی

قضیه ماکارانی هیچ وقت الکی کسی نمرده و شما انسان بالغی هستی  اون دو طفل معصوم نتونستن به خاطر جسمشون طاقت بیارن وگرنه بزرگا چیزی نشد بهشون ،،هزار بار دیگه هم بخورن مشکلی براشون پیش نمیاد.... فقط و فقط الان فکرتون درگیره سالی دیگه که رو خودت کار کردی به این موضوع میخندی

قضیه ماکارانی هیچ وقت الکی کسی نمرده و شما انسان بالغی هستی اون دو طفل معصوم نتونستن به خاطر جسمشون ...

خیلی خسته ام 😔😔 دکترم رفتم دارو مصرف میکنم دیگه چیکار کنم . یوگا کار میکنم مدیتیشن . دیگه نمیدونم خاک کجا رو بریزم سرم .