2777
2789

من هفته ی  دو سه روز میرفتم مدرسه بقیش خونه

خدا رو هزار مرتبه شکر که   به آرزوم  رسیدم و بعد از ۱۴۰۴ شوهرم فقط و فقط عاشق منه و دست از خیانت بر داشته و خانوادش دیگه نمیتونن تو زندگیمون دخالت کنن و تا اخر عمر با بچمون بهترین زنگی که سرشار از عشق و محبت داریم الهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۴ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برای اینکه دیپلم بهت نمیدن یا لحاظ میکنن توش 😔😂

😑😂هی منکه اوضاع داغونی دارم خواهر ۹تارو پارسال افتادم بخاطر تعقیر رشته از تجربی به انسانی انگیزه نداشتم و گشادی کردم نخوندم امسالم ترم اولو شل گرفتم از ۱۴ تا ۵تا رو زیر ده شدم بنظرت چه گوهی بخورم من 😂💔علت اصلی غیبتم  واقعیت درسه