2777
2789
عنوان

بهش همه چیو بگم کمک بخوام

134 بازدید | 12 پست

سلام عزیزان،لطفا قضاوت نکنید

۳ سال تو رابطه یه طرفه بودم و یک سال کات کردم چون دورش پر دختر بود و کلا یه طرفه بود ارتباطمون، اما از فکرش بیرون نرفتم یک ماه پیش به درخواست من و هزار زحمت دیدمش

۹۹ درصد مواقع تنهام و فکرایه ناجور مثل خودکشی و لغزش به سرم میزنه(متاسفانه سابقه مصرف مواد دارم  اون آقا نمیدونه ولی وقتی آشنا شدیم انگیزه شد ترک کنم واسه همین برام خاص شد و جز اون از مردا متنفرم🥲)

حالا همه شبا با افکار خطرناک دستو پنجه نرم میکنم وقتی هم پریود میشم تعادلم از دستم خارج میشم میترسم کاری دست خودم بدم همین امشبم کلی نظراته تاپیک خودکشی خوندم که اروم شم!

مشاوره رفتم همه کار کردم فایده نداشت 

حالا باهاش تماس بگیرم بگم انجمنی هستم  شرایط زندگی و روحیم خرابه به کمکش نیاز دارم؟وقتی اونجوری میشم تلفنی صحبت کنیم.

چجوری درخواستمو مطرح کنم قبول کنه! با گفتنه اعتیادم خراب نمیشم جلوش؟

ببخشید طولانی شد باید تدضیح میدادم بتونید راهنمایی کنید🤍

از لحنت متوجه شدم خیلی باشخصیت و درک و فهمی و همینطور منطقی

بنظرم صادق باش ولی در کنارش خیلی رو مستقل شدن و روحیت کار کن 100 در 100 تو تکیه نکن ب اون

احتمال اینو بده یا همون اولش قبولت نمیکنه یا شاید اگه قبولت کرد وسطاش سرد شه یا کلا بره.... شایدم کنارت موند همیشه..... انشاله ک موفق باشی عزیزم

میشه برای سلامتی و آرامش خونوادم یه حمد برام بخونی❤️🙏🌹

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از لحنت متوجه شدم خیلی باشخصیت و درک و فهمی و همینطور منطقیبنظرم صادق باش ولی در کنارش خیلی رو مستقل ...

مرسی گلم انشالله همیشه تنت سلامت و دلت شاد باشه

این حامی خوبی برات نمیشه

خودت پشت خودت واسا

میدونم که نیاز داری یکی هولت بده به جلو ،خودم الان به شدت بهش نیاز دارم

یکی بیاد بگه چیکار کن موفق بشی ،سرپا شی

ولی اون یه نفره نیست

این کره خاکی پره ادم و خالی از ادمه به وقت تنهایی

امیدوارم هم تو موفق شی هم خودم

ولی میتونیم ،خدا باماست❤️

.