2777
2789
عنوان

نمیدونم شاید دلم پره ک اینارو مینویسم

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 23 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم زن و مردباید تفاوت های همو قبول کنن  به خدا اینو که میگم جدی میگم فقط به نکته منفی قضیه نگاه نکن ببین تو این سالها برات کار مثبتی کرده  اونو هی جلو چشمت بیار تا اول از همه خودت اذیت نشی بعد زندگیت خراب نشه

الان بهتره ولی اون روزایی ک پشت سر گذاشتم روزای بدی بود

مهم الانه 

گذشته هممون سختی کشیدیم 

می‌دونم آدم گاهی یادش میاد حرص میخوره ولی اگه اون روزا نبودن تجربه و قدرت الان رو نداشتی 

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره     واسه بچه دار شدن یکی از دوستام که واقعاً لیاقت مادرشدن داره دعا کنید 

همسرت توو این زمینه بالغ نبوده 

باید بهش، یاد بدی 

باید توو جمع باشه (خودت ببریش چون به خودی خود جمع گریزه) تا یاد بگیره 

سخته اما میشه 

همسر منم (نه به این شدت)  اما روابط اجتماعیش افتضاحه

تمام کارای زندگی با من بود چون نمیتونه با کسی ارتباط بگیره 

همین چند وقت پیش ی کاری رو بهش، سپردم رفت با طرف دعوا کرد و برگشت

اینا مثل ی بچه ت که تازه دارن یاد میگیرن چطور رفتار کنن

ما اوایل میرفتیم مثلا فروشگاه خرید کنیم، فروشنده میومد میگفت چی میخوایید همسرم روبه دیوار وایمیستاد که جواب نده، بعد که میگفتم چرا اینطوری رفتار میکنی مگه لالی که جواب نمیدی، میگفت فروشنده مغازه در سطح من نیست که جوابش رو بدم🤣

الانم خیای وقتا میگه من سطحم خیای بالاس برای همین نمیتونم با جامعه ارتباط بگیرم 

یکی نیست بگه عزیز من شما روابط اجتماعی ت داغونه 

مثلا امروز مدیر یاختمون بهش زنگ زده جواب نداده میگم چرا جواب ندادی اول که هزارتا بهونه الکی آورد نشنیدم شماره ناشناس بود و... تهش گفت میترسیدم جواب بدم دعوامون بشه (چون ی بار قبلا باهاش بحث کرده) کلا ترجیح میده جواب نده جای اینکه یاد بگیره چطور حرف بزنه و اصلا به این فکر نکنه طرف کار داره باهاش 

باور کن من اگر بخوام مشکلات اول زندگی با خانواده همسر رو بگم یه سه چهار رمان میشه  ولی گذشته ها گذشت  الان بشینم حرصشو بخورم برمیگرده عقب روزگار ....

ولی برای آرامش اعصاب خودم هی چیزای  خوب اون زمان هر چند کوچیک رو  تکرار میکنم و  میگم یادته برات اینکار رو کردن 

عزیزم زن و مردباید تفاوت های همو قبول کنن به خدا اینو که میگم جدی میگم فقط به نکته منفی قضیه نگاه ن ...

اره خب خیلی دوستم داره و اخلاقای خوبش زیاده و خداروشکر خیلی بهتر از قبله انقد ک