2777
2789
عنوان

دختره پرستاری خونده الان اومده داروسازی 😪

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 30 پست
نمیدونم چجوریه ولی اونایی که تغییر رشته میدن یا اول وارد رشته اشتباهی میشن(رشته ای که علاقه نداشتن) ...

اره اینم میشه

ولی جدا از تلاش 

واقعا دانشگاه رفتن مغز آدم رو باز می کنه 

من مثلا خودم سال اول دستم نبود چجوری بخونم 

یا با حجم سنگین درسا رو به رو شدم واقعا سخته بود

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیدونم چجوریه ولی اونایی که تغییر رشته میدن یا اول وارد رشته اشتباهی میشن(رشته ای که علاقه نداشتن) ...

و قدر میدونن. و میدونن دیگه نمیتونن جا بزنن

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
اره اینم میشهولی جدا از تلاش واقعا دانشگاه رفتن مغز آدم رو باز می کنه من مثلا خودم سال اول دستم نبود ...

اره اینم هست

منم ترم اول دانشگاه یادمه انگاری مغزم آکبند بود😂

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

والا🤣ما خیلی می خونیم هامثلا کل وقتمون گذاشتیم از یوتوب جزوه ها و .....ضدقارچی ها رو خوندیمبعد اون ...

کار بالینی انجام داده و فوله

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
والا🤣ما خیلی می خونیم هامثلا کل وقتمون گذاشتیم از یوتوب جزوه ها و .....ضدقارچی ها رو خوندیمبعد اون ...

کلا بچه های علوم پزشکی و پیرا پزشکی،تودانشگاه ،،،ناخوداگاه بشدت باهوش و زرنگ میشن و نمیشه با باقی رشته ها مقایسشون کرد. شما هم به اون درجه میرسی و میبینی چقدرررر مغزت باز شده و توانایی مغزی و هوشت بالا رفته‌ . چون دروس تمامشون بشدتتتت سخت و سنگینه

کلا بچه های علوم پزشکی و پیرا پزشکی،تودانشگاه ،،،ناخوداگاه بشدت باهوش و زرنگ میشن و نمیشه با باقی رش ...

دقیقا 

گل گفتی 

واقعا ظرفیت مغز آدم می‌ره بالا تو دانشگاه چون مجبوری تا آخر ازش کار بکشی

دقیقا گل گفتی واقعا ظرفیت مغز آدم می‌ره بالا تو دانشگاه چون مجبوری تا آخر ازش کار بکشی

نه هر رشته ای🫸🫸🫸 رشته های علوم پزشکی و پیراها،،رشته های برق و الکتروتکنیک و‌ چندتا رشته دیگه دهن سرویس کن هستند.و ظرفیت هوش  آدم رو چند لول بالا میبره