دخترر_مردااب مدیر استارتر عضویت: 1400/02/27 تعداد پست: 6022 عنوان مهریه 48 بازدید | 3 پست داماد یه زمین مسکونی داره که میخواد خونه بسازه من فکر میکردم خونه داره، به دوستم گفتم 3 دنگ خونه رو بگیر که پشتوانه باشه... الان فهمیدم زمین داره، توی عقد نامه میشه زمین مهر بشه؟ کسی مهریش زمین بوده؟ یا بگیم 3 دنگ خونه بالاخره که ساخته میشه این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه: دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟ طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.! یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :) دیروز | 01:20 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
jeyranbala عضویت: 1401/08/04 تعداد پست: 1536 سه دنگ زمین باید بگن چیزی که هنوز ساخته نشده چجوری سند میگیرن😂🌹خودشم باید بره ثبت اسناد مال دفتر خونه اعتبار کافی نداره
مداد_رنگی22 عضویت: 1403/04/14 تعداد پست: 7386 اول برو از وکیل بپرس ببین قابل گرفتن هست و چیا باید قید بشهو باید اداره ثبت اسناد ثبتش کنه یا محضر کافیهکلاه نره سرش
دخترر_مردااب مدیر استارتر عضویت: 1400/02/27 تعداد پست: 6022 سه دنگ زمین باید بگن چیزی که هنوز ساخته نشده چجوری سند میگیرن😂🌹خودشم باید بره ثبت اسناد مال دفتر خ ... 😂😂😂من از کجا بدونم 😂ممنون 🌺 این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه: دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟ طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.! یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :)