2777
2789

من۵ماهه باردارم امروز از صبح یطرف شکمم درد شدید میکرد رفتم خونه ی مامانم همینجوری دراز کشیدم تا شب درد امونمو بریده بود

شب شوهرم میخاست بیاد خونه مامانم پیام دادم شیرینی تر کاکائویی بخر اومدش دیدم جعبه دستشه درشو باز کردم دیدم شیرنیا خشکه و اصلا دلم هیچ کدومو نمیخاد

انقدر دپرس شدم

شوهرم گفت برم بخرم دلم نیومد بفرستمش 

اصلا عصبی شدم بابامم هی قیافشو یجوری میکرد که چرا شوهرت اومده اخم کردی

شامو خوردیم از سرسفره گفتم بریم حالم خوب نیست

اومدم نشستم تو ماشین بدنم یخ یخ بود همش جلو چشمام شیرینی تر کاکائویی خیس توت فرنگی دار بود

زدم زیر گریه گفتم چرا کیک نخریدی برام

انقدر بهم فشار اومده بود زااااار زااااار با صدای بلند گریه میکردم اشکام همینجوری میومداااا خودن از کریه خودم تعجب کرده بودن زار میزدم فقط شوهرم هی میگفت خاک تو سر من چرا نخریدم

رفت خرید اومد دیدم توت فرنگی دار نیست آروم نشدم

رفت یه مغازه دیگه بالاخره پیدا کرد

انگار دنیارو بهم دادن یدونه خوردم ولی اعصابم راحت شد بدنم گرم شد یدفعه

چقدر این ویار بارداری بده

خودم تعجب کرده بودم از حال خودم

منم تو بارداری هام خیلی شوهرم رو اذیت کردم ولی خب اشتباه از شوهرت بود باید از اول میخریدعشقتون پایدا ...

بهش میگم میگه تو باید منو میفرستادی میرفتم قبل اینکه به این روز بیوفتی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو کل بارداری؟

تو کل بارداری ..غذارو میدیدم گلاب به روت میوردم بالا خیلی بهم سخت گذشت . چشامو میبستم نفسمو میگرفتم و چندقاشق میخوردم که نمیرم ازگرسنگی همش زیرسرم بودم  بخاطر اینکه نمیتونستم غذابخورم بزور فقط بخاطر بچم غذا میخوردم باهمین روش ولی انگار دارم زهر میخورم ازنظر همه جابو میداد هی میگفتم بو کنید بو نمیاد همه میگفتن نه بابا اصلا بونمیاد بعد ۱۲سال هنوز اون بوی گندی که ۹ماه تو مشامم بود از یادم‌نرفته  به شوهرمم ویار‌داشتم  طفلی 🥺ولی بهش نمیگفتم ناراحت نشه 

بعضی  ها ممکنه بگن لوس بازیه که دلت کیک میخواست ولی من حرفتو قبول دارم چون ۹ماه تمام یه بوی متعفن تو مشامم بود که فقط خودم حسش میکردم در یخچالو بازمیکردم بو با شدت بیشتری میومد 🤣🤣بارداری چیز عجیبیه