2777
2789

برا خواهرام دلشوره دارم میترسم مثل من بشن چیکار کنم دوستان کمکم کنیدخواهرم کلاس ششمه من امشب خونه بابام موندم مامانم یکم سرما خورده خواهرم تا الان درس خوند بعد خاست بخوابه یکم گوشی مامانمو گرفت دستشبعد مامانم اومد بدون هیچ دلیلی زد تو گوشش گوشیو ازش گرفت آدتشه جایش درد بکنه اینجوری می‌کنه یا عصبی باشه واقعا اینجور رفتارش رو روحیه بچه ها تاثیر می‌ذاره 

من خودم بابت این عادش کلی اذیت شدم احساس امنیت نمی‌کردم پیششتو سن 15سالگی ازدواج کردم چون واقعا اذیت میشدم دنبال به راه فرار بودم الان اینجوری کرد یاد خودم افتادم خواهرم کلی گریه کرد بعد خوابید 

به مثال دیگه مثلاً اگه کاری بگه و انجام نده کلی حرف بد بارش می‌کنه یعنی حرفهای میزنه بهش نگم بهترهون

خاهرمم هیچ تمرکزی روی درسش نداره از صبح تا شب میخونه سر جلسه امتحان هیچی یادش نیست 

نگران آیندشم 

بعضی وقتا هم اینجوری نیست مهربونه ولی کافیه به حرف باب میلس نباشه بزنی از زندگی نا امیدت می‌کنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت به ابجیت محبت کن باهاش قشمگ ومهربون حرف بزن باهم خرید برید بهش سلیقت خوبه خیلی هواشو داشته بتس

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.