2777
2789
عنوان

به خاطر زشتیم همش گریه میکنم💔💔💔💔💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 33 پست
😭اره اینکارو حتما میکنم ب خاطر کنکور چاق و رشت شدم بیرون نمیرم

نکن این کارو با خودت

کنکور مهمه ولی اعتماد به نفست خیلی مهمه

اصلا دانشگاه هم قبول شدی ..

با این اعتماد به نفس میخوای بری دانشگاه ؟؟بدتر حالت گرفته میشه بنظرم توی جامعه رفتن اعتماد به نفس میخواد حالا بعضیا زشتن اعتماد به نفس هم دارن بعضیا خوشگلن اعتماد به نفس اصلا ندارن این صرفا بستکی به خوشگلی و بدشکلی نداره 

شماهم اول یکارایی انجام بده خودتو بکش بالا بعد 

خوشگلی ببر دم مغازه نونوایی کسی نون بهت میده این چه حرف و فکریه هزار جور قیافه تو دنیاست مگه قراره همه مثل هم باشن تو الان فشار کنکور روت هست استرسی شدی اعصابت ضعیف شده مگه اگ زشت بودی اینقد زود نامزد نمیکردی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خوشگلی ببر دم مغازه نونوایی کسی نون بهت میده این چه حرف و فکریه هزار جور قیافه تو دنیاست مگه قراره ه ...

چه ربطی داره😭ب نامزدی آخه آقا انگار نامزد من‌چیز خور شده بوده اومده منو گرقته خدایی ی عالمه دختر بهتر ازمن هست

برای رسیدن به هدفت بجنگ💕

عزیزم هیچکس زشت آفریده نشده..

همه ی انسان ها زیبا هستند،قرار نیست بخاطر حرف دو نفر که حالا معلوم نیست به اون حرف فکر کردند یا نه و یا حتی به شوخی اون کلمه رو به زبون آوردند ناراحت بشی و اونقدر خودت و درگیر بکنی 

سخته!ولی خوب بنظرم اگه بخوای به حرف آدما توجه کنی باید زندگیت و بزاری...

بنظرم خودت،خودت و دوست داشته باش و مورد تایید خودت باش 

همینکه خودتو قبول داشته باشی نظر دیگران دیگه برات اهمیتی نداره..

هرچی بیشتر حساس بشی بیشتر جذب میکنی

پس حرف مردم و رها کن بره ..

بنظرم تمرکزت و بزار تو درست چون اونه که آیندت و 

رقم میزنه نه زیبایی و نه زشتی و نه نظر دیگران😊