2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اول یه خلاصه از آدمی که هستی بنظرم می‌تونه مفید باشه یه جوری که یه دورنما از شخصیتت ببینه، زیاده روی نکن و بلوف نزن ولی زیادی کم هم نگو، با اعتماد بنفس ظاهر شدن مهمه، به اونم فرصت بده که خودشو معرفی کنه تنهایی حرفو دست نگیر

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨
بعید می‌دونم بتونم حرف بزنم چه برسه دست بگیرم🥲

جلوی آیینه تمرین کردن کمک کننده هست، نمی‌دونم دختر خانم چطور شخصیتی دارن ولی اگر ایشون خجالتی نباشن و سخنور خوبی باشن این می‌تونه یه امتیاز منفی باشه...

به هرحال اصلا استرس نگیرید، اگر قسمت باشه خدا خودش همه ی کار ها رو درست میکنه

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨