2777
2789
عنوان

شما دستمال کاغذی گرم نمیکنید برای مهمون

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 53 پست
هوا سرده دوست ندارید دستمال گرم باشه؟

نه مهم نیست

من بچه خوب خانواده بودم آخرشم کسی ازم راضی نبود شما بچه خوب خانواده نباشید⚜......................................... ریپ بزن حرف بزنیم چرا میترکونی مریض .هرچقد بترکم برمیگردم پس زحمت نکش خواستم بهت بگم:«واسه همه‌ی اون روزایی که، حس کردی با یه نخ به زندگی وصلی وبازم از پسش بر اومدی، ازت ممنونم»❤️‍🩹🫂چهار عاملی که باعث میشه رابطه شما پایدارتر باشه:- اوقات زیادی را باهم سپری کنید، یعنی بیشتر وقت باهم بگذرونید سفر بیشتر برید.- گذشت داشته باشید، همیشه رو حرف خودتون پا فشاری نکنید سعی کن همدیگرو ببخشید.- از هم دیگه تعریف کنید، قربون صدقه همدیگه برید و باهم دیگه شوخی بکنید.- به حریم شخصی همدیگه احترام بزارید، به یکدیگر بی‌احترامی نکنید و سعی کن همیشه مراقب یکدیگر باشید.👌زن جماعت توی هر سنی بنده ی توجه مردشه، مثلا الان مادربزرگم با ۶۵ سال سن نشسته داره گریه میکنه ک چرا بابابزرگم از صبح بهش کم توجه کرده ...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دستمال مگه. گرم و سرد داره چه کارای میکنیدااا

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂
😳

اشکال نداره غصه نخور

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
حس خوبی نمیده بهشون؟

چرا باید واسه ایجاد حس خوب در مهمان تا مرحله گرم کردن دستمال کاغذی بری؟ چقدر میخوای همه رو از خودت راضی نگه داری، این کارا دیگه واقعا قفله من تا حالا نشنیده بودم دستمال رو گرم کنن

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂
امتحان نکردین؟من همین الانم رو شوفاژ اتاقم دستماله

خب واسه خودت میخوای انجام بده حس خوب بهت بده به قول خودت ولی واسه مهمون نیازی نیست اینکار، دستمال اصلا سرد نمیشه مه بخواد گرمش. کنی

خب واسه خودت میخوای انجام بده حس خوب بهت بده به قول خودت ولی واسه مهمون نیازی نیست اینکار، دستمال اص ...

وای خدایاااااا

ساعت 1 نصفه شب چرا باید به دمای دستمال فکر کنم؟  

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....