2777
2789
بله عزیزمالانم شاگرد خصوصی میگیرم تو خونه

یعنی هم مدرسه تدریس میکنید هم خونه؟

حقوق غیراتتفاعی میدونید چقدره؟

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نامزد کردم🙃دیدم به چشم سرمایه دیده میشم کنار گذاشتم🌹

اگه کارت خوب بوده.حیف شده

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
معمارم🙃🌹خودمم میدونم ولی اعصابم آرومه 😉

معماریو دوسدارم

خب اگه شرایطت خوبه و پشیمون نیستی خوبه

موسسه که اموزش میده و دوره هارو برگزار میکنه

یه موسسه ی مهدوی هست توی تهران که دوره هاش خوبه ولی پاسخگویی ضعیف(توی نت شمارش هست)

یه موسسه سفیر دانایی هم تو اهواز این عالیه اینم شمارش هست

هردو آنلاین کلاس میذارن مدرک هم ارسال میکنن فقط قبلش بگو شهرستان دیگه هستی 

درحال اقدام🥰

منم عاشقشم 🌹یه مدت دور شدم ببینم عاقل میشن یا نه 😂شاید بیخبر تو خونه کار گرفتم😉

منظورت خانواده شوهرته؟منم یه مدت از لج مادرشوهرم نمیخاسم برم سرکار.ولی فک کردم دیدم خودم ضررکردم

منظورت خانواده شوهرته؟منم یه مدت از لج مادرشوهرم نمیخاسم برم سرکار.ولی فک کردم دیدم خودم ضررکردم

هم خونوادش هم خودش انتظار داره تموم و کمال پولمو در اختیارش بزارم حقم ندارم بگم چرا خرج کردی😂🤣منم گفتم باشه نشونتون میدم هم خرج خونه درمیاری هم خرج منو تا منم منمت یادت بره😐🌹

هم خونوادش هم خودش انتظار داره تموم و کمال پولمو در اختیارش بزارم حقم ندارم بگم چرا خرج کردی😂🤣منم ...

اره اینجوری باشه حق داری واقعا زور داره ادم این حرفا بشنوه