2777
2789
عنوان

امتحان زبان😬

128 بازدید | 18 پست

الان یه نمونه سوال معلم فرستاده سر درد شدم این چی یود دیگه سرم رفت رو هوا زبان نهم امتحان دارم ترو خدا بگسد کجاهای کتاب بخونم ۱۵ بشم لاعقل 

شکستم درست بریدم قبول ! 😔❤️‍🩹 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از اول سال باید لغت ها و معاني رو میخوندی  گرامر هم که جای خود 

الان معني کلمه زیاد بخون   چند تا نمونه سوال هم کار کن

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ولی با خفت و خواری پی شبنم نمیگردم 
از اول سال باید لغت ها و معاني رو میخوندی گرامر هم که جای خود الان معني کلمه زیاد بخون چند تا نمو ...

طرح سوال و جواب دادن بلد نیستم افعالشم مشکل دارم 

تجدید نشم باعقل خوبه

اول کتاب و بخون تند تند بعدش برو نمونه سوال فردا امتحان داری؟

آره هفتم صبح امتحان داره اگر تجدید 

بشم ؟ ترم بعد جبران کنم انسانی میارم؟

آره هفتم صبح امتحان داره اگر تجدید بشم ؟ ترم بعد جبران کنم انسانی میارم؟

عزیزم شرایطش و نمیدونم والا

ولی الان ۵ ساعت تقریبا وقت داری 

لغات و گرامر رو بخون حتما 

بنظرم اگه نخوابی و تو گوشی نری 

فقط بخونی تجدید نمیشی

عزیزم شرایطش و نمیدونم والاولی الان ۵ ساعت تقریبا وقت داری لغات و گرامر رو بخون حتما بنظرم اگه نخواب ...

مجبورم از گوشی استفاده کنم برای توضیحات و تلفظ و نمونه سوال باشه میخونم هر چی خدا بخاد

تنها راه اینکه نمره زبان خوب بشه اینه که بنویسی من رو هر کلمه شاید یه صفحه پر میکنم حتی اگه بلدباشم اون کلمه رو باز هم چند بار مینویسم، اگه زبانت خوب نیست حداقل روزی ده دقیقه بخون مطمئنم نمرت خوب میشه اگه اینجوری بخونی

آره هفتم صبح امتحان داره اگر تجدید بشم ؟ ترم بعد جبران کنم انسانی میارم؟

معدلت خیلی مهمه سعی کن تا صبح بخونی 

بعدشم یه امتحان بد بدی دلیل نمیشه انسانی قبول نشی من پارسال کلی دغدغه داشتم برا انتخاب رشته تنها راهش اینه که معدلت رو بالا ببری 

تنها راه اینکه نمره زبان خوب بشه اینه که بنویسی من رو هر کلمه شاید یه صفحه پر میکنم حتی اگه بلدباشم ...

پس‌ خدا کنه لاعقل پاس بشم 🙄

الان حوصله خوندن ندارم

الان تا صبح از وقتت استفاده کن پاس که میشی چون لیسنینگ و اسپیکینگ هم هست دیگه درسته؟

لیسنینگ آره لعنتی صبح نه فردا میخاد اینو بگیره فردا هم کتبی از ۱۵ نمره نگاه نمونه سوالا که میکنم هیچی‌سرم نمیشه