2777
2789
عنوان

عصب کشی دندون

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 32 پست
من تجربه همه چی در مورد دندون داشتم چون جنس دندونام افتضاحه ترمیم کار خاصی نیس دندونو یه کمشو خالی م ...

عزیزم تجربه کشیدن دندون یا ایمپلنت هم داشتی؟ منم جنس دندونام افتضاحه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هفته پیش عصب کشی انجام دادم اتفاقا امروزم پرکردم ک درموردش تاپیک زدم

عزیزم سوراخ باشه ب عصب رسیده بی حسی میزنن و بعدم میتراشن دندونو بعدم ک پرش میکنن و مرحله بعد هم روکش میکنن

پر کردن برا من یکم درد داشت چون لثمو برش داد ولی خب بلاخره تموم میشه میره

من 3تا دندون عصب کشی کردم اگه دندونای جلوت باشه فقط موقع امپول بیحسی درد داره بقیش دردش ارومه ولی بعد از بین رفتن بیحسی حتما مسکن بخور 

کاربر جدید نیستم سومین اکانتمه🥲18سالمه عاشق پیشرفتم همین:)

اگه دندونتون با سردی و گرمی درد میگیره احتمالا به عصب رسیده . اصلا نگران نباشین من کلی دندون عصب کشی کردم بی حسی میزنن دردش قابل تحمله فقط پیش یه دکتر خوب برین که همه چی رو براتون توضیح بده

خواهر جان استرس چیزی که هنوز معلومه رو نکش پس من که عفونت شدید دارم کلا ریشه دندونم از بین رفته چی ب ...

وای یه چیزی بگم امید وار شی ب خودت من چند سال پیش سرما خوردم شدید بعد دانشجو هم بودم فصل امتحانا سرما خوردگیم ب حدی بود نمیتونستم سرمو از رو بالش بردارم خلاصه تو این پروسه دندون عقلم عفونت کرده بود شدیددددد و درداشو ک نگم برات تا مغز استخونمو میسوزوند فقط گریه میکردم میرفتم دکتر میگفت عفونت داره باید چرک خشکن بخوری هیجا نمیکشیدنش تو دو هفته ۴کیلو کم کردم از درد اخرشو بعد دو هفته ک رفتم کشیدم با وجود اونهمه چرک خشکن قوی بازم یه کم عفونت داشت😐😐😐

خودت باش مثل بقیه زیاده🌙

کشیدن چطوره؟ درد داره؟ چقد طول میکشه!؟

موقع کشیدن سر میکنن اصلا درد نداره فقط فشاره بعد کشیدنم ک خونریزی داره تا دوساعت نباید چیزی بخوری بعد دو ساعتم گاز رو در میاری ب هیچ عنوان آب دهنتو تف نمیکنی و فقط باید قورت بدی حتی اگه خونی باشه روز اول بستنی و مایعات سرد روز دوم چای و نوشیذنی گرم میخوری

خودت باش مثل بقیه زیاده🌙

موقع کشیدن سر میکنن اصلا درد نداره فقط فشاره بعد کشیدنم ک خونریزی داره تا دوساعت نباید چیزی بخوری بع ...

ممنون عزیزم... بازم خوبه موقع کشیدن درد نداره 

کلا بدنم میاد زیر دست دکتر درد داشته باشم