2777
2789
عنوان

بیایین تا داستان عشق دوران نوجونیم رو بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 28 پست

اون خواب تماما درگیری ذهنی وجود خودت میخواسته ولی واقعی بهم نرسیدین چیزی که تو خواب دیدی اتفاقی که وجودت می‌خواسته بشه و نشده همین

اسکین تراپیستم و لاین فیشال دارم سوال و مشکل پوستی داشتی در خدمتم😍🥰

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا من خواب الکی نمیبینم هیچوقت بنظرتون اونهم بهم علاقه ایی داشته؟ الان حالش خوبه با ازدواجش؟

ما که غیبگو نیستیم اما بهتره فکر مرد متاهل رو از سرت بیرون کنی در ضمن نتیجه خوابت بخاطر افکارت بوده صرفا خواسته قلبیت رو دیدی همین .

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

اون خواب تماما درگیری ذهنی وجود خودت میخواسته ولی واقعی بهم نرسیدین چیزی که تو خواب دیدی اتفاقی که و ...

من تو سخت ترین شرلیط زندگیمم خواب خود خواسته نمیبینم 

مادر تعریف کرد که یک بار خواهرش رو تو خیابون دید بعذ ازش پرسیده بود عروستون چطوره که خواهرش زیاد میل خوبی به عروسشون نشون نداده بود 

البته بگم از خدا میخوام حالشون تا ابد باهم خوب باشه واقعااااا

ما که غیبگو نیستیم اما بهتره فکر مرد متاهل رو از سرت بیرون کنی در ضمن نتیجه خوابت بخاطر افکارت بوده ...

وای خدا اصلا اینجور نگوهااااا من خودم سر این موضوع متاهل اینا حسابی غیرتی هستم فقط خواستم نظر شمارو بدونم همین 

اون خواب تماما درگیری ذهنی وجود خودت میخواسته ولی واقعی بهم نرسیدین چیزی که تو خواب دیدی اتفاقی که و ...

شاید 

اینجوری که بهش نگاه میکنم برام قابل قبوله و حس راحتی پیدا میکنم 

وای خدا اصلا اینجور نگوهااااا من خودم سر این موضوع متاهل اینا حسابی غیرتی هستم فقط خواستم نظر شمارو ...

شاید اینطور بگی عزیزم اما قلبت داره یک چیز دیگه میگه واسه هم چنین خوابی دیدی 

هرچی خیره 

اما تمرکزت رو بزار رو آینده فکر کن نیست 

بدون فکر به کسی بها نده 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

شاید اینطور بگی عزیزم اما قلبت داره یک چیز دیگه میگه واسه هم چنین خوابی دیدی هرچی خیره اما تمرکزت رو ...

الان که این تاپیک رو گفتم و بهم گفتید ساید توهمات ذهنی بوده واقعا انگار سبک شدم  چون هیچ دوست ندارم زندگی هیچ  زوج خوبی  خراب باشه 

الان که این تاپیک رو گفتم و بهم گفتید ساید توهمات ذهنی بوده واقعا انگار سبک شدم چون هیچ دوست ندارم ...

شاید نیست ببین وقتی خیلی شدید چیزی رو بخوایی میل قلبیت باشه مغزت تورو بازی میده 

نگران نباش 

فقط اول به فکر خودت باشه سعی کن دنبال یک مهارت بری

شاید نیست ببین وقتی خیلی شدید چیزی رو بخوایی میل قلبیت باشه مغزت تورو بازی میده نگران نباش فقط اول ب ...

چه مهارتی؟؟؟ 

خودم شاغلم و معلمم 

هدفهایی دارم و امیدوارم خدا کمکم کنه بهشون برسم 

چه مهارتی؟؟؟ خودم شاغلم و معلمم هدفهایی دارم و امیدوارم خدا کمکم کنه بهشون برسم

هرکلاسی دوس داری برو 

افرین بهت امیدوارم به هدفتان برسی عزیزم