2777
2789
عنوان

میشه کسی بخواد بدون مدرک و فقط برای یادگیری دروس پزشکی رو بخونه

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 31 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بدردت نميخوره اگه قرار باشه اين همه وقت بزاري خب برو دانشگاه درسشو بخون عزيزم چه كاريه مثلا يه پزشك ...

خب آخه منکه خیلی دوست دارم ولی مشکل اینجاست که من امسال بعد سه سال درس نخوندن دارم کنکور انسانی میدم دیگه خانوادمم همه امیدشون به قبولی امسالمه درساشم تقریبا آمادم 

ای کاش میشد هم دانشجوی انسانی باشم هم بتونم برای تجربی بخونم که اگه قبول نشدم حداقل دانشگاهمو از دست ندم🥲 

خب آخه منکه خیلی دوست دارم ولی مشکل اینجاست که من امسال بعد سه سال درس نخوندن دارم کنکور انسانی میدم ...

بله فك كنم ميشه نگراااان نباش اگه اونقدر علاقه داري حتماااا ميتوني 😍پناه بر خدا، تو هر رشته اي كه باشي برلت ارزوي موفقيت ميكنم عزيزم🌱

❤️❤️❤️ مرسی عزیزم شاید علاقه پیدا کرد جدی تلاش کرد ی دکتر بزرگی شد

همه این چیزهای به اصطلاح کوچیک‌ یه باقیات الصالحات بزرگه آفرین به این طرز فکر موفق باشید عزیزم 😍😘♥️💐

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن
خب آخه منکه خیلی دوست دارم ولی مشکل اینجاست که من امسال بعد سه سال درس نخوندن دارم کنکور انسانی میدم ...

عزیزم تمرکزت بذار رو رشته خودت 

ولی اگه ته قلبت احساس ارامش نداری ی سال مرخصی بگیر بشین برای تجربی بخون 

یا میتونی برای خارج کشور اقدام کنی 

عزیزم تمرکزت بذار رو رشته خودت ولی اگه ته قلبت احساس ارامش نداری ی سال مرخصی بگیر بشین برای تجربی بخ ...

خیلی علاقه دارم به پزشکی خیلیا از بچگی عاشقش بودم حتی تو دبیرستان به بچه های تجربی حسودیم میشد و حسرت میخوردم که چرا ریاضیم ضعیفه و نمیتونم مثل اونا باشم . فعلا که دارم برای رشته خودم میخونم اما در کنارش دلم میخواد علاقمم دنبال کنم 

بله فك كنم ميشه نگراااان نباش اگه اونقدر علاقه داري حتماااا ميتوني 😍پناه بر خدا، تو هر رشته اي كه ب ...

امیدوارم 😍 هرچی خدا برام بخواد من در حد توانم تلاشمو میکنم 

خیلی علاقه دارم به پزشکی خیلیا از بچگی عاشقش بودم حتی تو دبیرستان به بچه های تجربی حسودیم میشد و حسر ...

عزیزم منم ریاضیم خرداد شدم ۹شهریور  خوندم شدم ۱۹/۷۵

میخوام بگم تلاش تلاش تلاش 

پس ریاضی من ضعیف نبوده من تلاشی براش نکرده بودم

امیدوارم 😍 هرچی خدا برام بخواد من در حد توانم تلاشمو میکنم

حتما ميتوني عزيزم برات ارزوي موفقيت ميكنم حتما تلاشتووو بكن انشالله تو مراحل زندگيت هم تحصيلي هم كاري هم زندگي سريلند و موفق باشي دوست عزيزم😍🌹🌹