2777
2789

من یه خانم مذهبی و محجبه خلاصه خیییییلی رعایت میکنم بعد دیروز همسرم داشت تلفنی با دوستش صحبت می‌کرد در مورد موضوعی که من در جریان بودم و باید اون گفتگو و رو می‌شنیدم و کاری براشون  انجام می‌دادم اون آقا هم میدونست گوشی روی آیفون هست خلاصه اون آقا یه چیزی گفت من به شدت خندم گرفت انقدر خندیدم صدام رفت (جلوی دهنم گرفتم ولی صدای خنده هام رفت دیگه😩) اونم گفت از این به بعد آبجی(یعنی من) هر وقت اسم من روی گوشی ببینه میخنده ...من خیلی خجالت کشیدم حس خیلی بدی دارم حالا به نظرتون جلف و سبک شدم به نظرتون خیلی بد شد؟ شاید توی روابط عادی عیبی نداره باشه ولی برای من که خیلی روگیری دارم زشت بود واقعا 😩 اصلا روم نمیشه دیگه بخواهم رودررو بشم 😩 به نظر تون واقعا بد شد یا من حساسم ؟نمیدونم والا

یه مامان که عاشق بابای بچه هاشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حساسی

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

گذشته دیگه 

غصه نخور

توبه کن و به خدا توکل کن و از خدا بخواه از ذهنش ببره 

هر موقع دیدی اش سنگین و با وقار رفتار کن از ذهنش می‌ره 

خداوندا مسلمانان مظلوم فلسطین و مردم جهان رو از چنگال ستمگران و جنایتکاران وحشی اسرائیل و آمریکای جنایتکار نجات بده/ مدیر کل سازمان بهداشت جهانی: به طور میانگین هر ده دقیقه یک کودک در غزه شهید می‌شود

گذشته دیگه غصه نخورتوبه کن و به خدا توکل کن و از خدا بخواه از ذهنش ببره هر موقع دیدی اش سنگین و با و ...

توبه از چی؟ مگه خنده حرومه؟😳😳

بنظرتون کسی که از شهید گمنام دفاع و یا از کشتار زن و بچه تو غزه اظهار ناراحتی میکنه باید تعلیق شه؟