2777
2789
عنوان

به نظرتون اینا برا هیفده سال کمه

86 بازدید | 9 پست

مدرک زبانم رو بهار میگیرم موسیقی حرفه ای کار میکنم تغییر رشته دادم طراحی دوخت میخونم دارم سعی میکنم به در آمد برسم ورزش هم می‌خوام شروع کنم که ادامه دار باشه اما هی امروز فردا میشه 🫠نمی‌دونم حس میکنم انگار باید کار های بیشتری بکنم خیلی از آینده میترسم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم نصیحتی دارین که به دردم بخوره؟

نصیحت که بله 

زیر ۲۰ ازدواج نکن ب هیچ وجه 

حتی اگه عاشق شدی بازم نه

خدایا خودمو به خودت میسپارم🍓|❥برای سلامتی و طول عمر مامانم یه صلوات میفرستی مهربونم؟😘💋(هروقت لطف کردیو فرستادی بگو منم برات بفرستم)✍🏻💚🌱

و یک مورد مهم دیگه

به خودت نگو کمه بذار یه چیز دیگه هم یاد بگیرم 

بگو تا اینجا عالیه میتونم واسه لذت خودم چیزای بیشتری هم یاد بگیرم 

چون با دید کنونی داری کمال‌گرایی رو در خودت رشد میدی که این اصلا چیز خوبی نیست و در نهایت منجر به وسواس فکری در سال‌های آینده میشه 

من از تجربه‌ی شخصی خودم دارم بهت میگم که وقتی همسن تو یا شاید کوچیکتر بودم دقیقا همینقدر پر جنب و جوش و دنبال توسعه‌ی خودم این خیلی خوبه اما نکته‌ی منفیش اونجایی بود که کمال گرا بار اومدم و در نهایت وسواس فکری...

و یک مورد مهم دیگهبه خودت نگو کمه بذار یه چیز دیگه هم یاد بگیرم بگو تا اینجا عالیه میتونم واسه لذت خ ...

آره منم ی ویژگی بدم همین کمال گرایی سر نمراتم خیلی حساسم ۲۰ بشه ۱۸ افسرده میشم ی بار اشتباه بکنم تا ی مدت فکرم درگیره نمی‌دونم چیکار کنم دیگه ،🥲

آره منم ی ویژگی بدم همین کمال گرایی سر نمراتم خیلی حساسم ۲۰ بشه ۱۸ افسرده میشم ی بار اشتباه بکنم تا ...

اشتباه میکنی دخترم نذار ادامه پیدا کنه 

منم این رویه رو دنبال کردم بهترین دانشگاه قبول شدم به شغل دلخواهم رسیدم ولی چه فایده وقتی مدام احساس ناکافی بودن میکنم؟ مدام وسواس فکری دارم و نمیتونم از زندگیم لذت ببرم و همیشه از آینده میترسم!؟