2777
2789
عنوان

دوست داری کدوم یکی از آرزوهات برآورده بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 122 بازدید | 31 پست

اگر زنده باشم 

شغل خوب

مادر پدرم از هم جدا بشن 

حق و حقوق مونو بگیریم 

خونه اجاره کنیم تا خونه رو بگیریم هرچی حقمونه 

درسم تموم بشه 

حال دلم خوب باشه 🥲

برای ظهور امام زمان (عج) و حاجات همه و من ی صلوات بفرستین 🫠💚

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگر زنده باشم شغل خوبمادر پدرم از هم جدا بشن حق و حقوق مونو بگیریم خونه اجاره کنیم تا خونه رو بگیریم ...

♥️

«ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»•♥️⃟♡                ❤۱۴۰۱/۷/۱۸

اول برم دانشگاه دولتی شهر خودم رشته ی روانشناسی

یه شغل خوب با یه حقوق معمولی که کفاف یه سری خرجای ریز ولی مهم رو بده

خلاص شدن از شر اضافه وزنی که امسال گرفتارش شدم

دلم میخواد توی رشته ی دانشگاهیم همیشه معدل الف باشم😍

و اینکه اون یه کوه کتابی که انتظارم رو می‌کشه بشینم بخونم🫠😈 برای این خیلی هیجان دارم🥰

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨
اول برم دانشگاه دولتی شهر خودم رشته ی روانشناسییه شغل خوب با یه حقوق معمولی که کفاف یه سری خرجای ریز ...

انشاالله عزیزم

«ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»•♥️⃟♡                ❤۱۴۰۱/۷/۱۸

آرزوهای آدمیزاد تمومی نداره ،به این آرزو میرسه دنبال اون یکیه ،اونو بدست میاره دنبال یکی دیگست ،من تلاش میکنم همه ارزووهامو بهشون برسم

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  
آرزوهای آدمیزاد تمومی نداره ،به این آرزو میرسه دنبال اون یکیه ،اونو بدست میاره دنبال یکی دیگست ،من ت ...

دقیقا همینطوره 

دقیقا همینطوره

اگه برنامه ریزی کنیم و از آرزوهای محال چشم پوشی کنیم قطعا به آرزو های ممکن خواهیم رسید

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  
اگه برنامه ریزی کنیم و از آرزوهای محال چشم پوشی کنیم قطعا به آرزو های ممکن خواهیم رسید

آخه آرزوی محالی نیس