من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
رادین هم شوهرم میگه یه جوریه خیلی پسند نکرده،اونم با سبحان موافق تره البته دخترم و شوهرم هر دو با مهیار هم موافقن ولی خودم خیلی خوشم نمیاد،اوف چقدر سخت شد
فقط 17 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
عشق یعنی درمیان صدهزاران مثنوی بوی یک تک بیت ناگه مست و مدهوشت کند
توی یه سایت همینجوری تو گوگل سرچ کردمهلن هلنا لناالبته هنوز جنسیت مشخص نیست 😂حسم میگه دخترهبرنامه ...
نمیدونم دیدی یا نه یه سری پیج ها هستن که یه پولی میگیرن اسم های با ارتعاش مناسب برات انتخاب میکنن ،منم خودم تو اپلیکیشن میزنم حساب میکنه بهم تحویل میده،همه هم تا حالا یا اشرافی عالی خنثی قدم بود یا عرفانی عالی خنثی قدم اصلا اسمی پیدا نکردم که اشرافی یا عرفانی عالی خوش قدم باشه
1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره خیلی کمه ندیدم این پیجا رو اصلامن اسم خودمو میزنه اشرافی عالی خوش قدم😂ولی برای بچه هم مثلا اشر ...
منم مال خودم و دخترم هیچ خوب نبود ولی مال شوهرم خوب بود و واقعا هم دست به خاک بزنه طلا میشه من خودم هر کاری شروع کردم به اندازه ای که زحمت کشیدم به درآمد نرسیدم آخر ولش کردم
1
5
10
15
20
25
30
35
40
البته اینا یه چیز حدودی هست به شخصیت و پشتکار و تلاش خودم ادم هست بستگی داره زندگی مثلا ارتعاش همه ما بد بود منظورم خودم و برادر هام هست من خودم چون وضع مالی همسرم اوکی بود تلاش آنچنانی هیچ وقت نکردم برای کار ولی خداروشکر هیچ وقت لنگ نبودم دل کل آدم خوش شانسی بودم تقریبا ولی برادرهام یکیشون ارتعاشش خیلی بد بود ولی چون خیای زحمت میکشه درآمد خوبی هم داره و خداروشکر زندگی خیلی خوبی هم داره ولی اونیکی نه ،تلاش درست حسابی نمیکنه بدشانسی هم زیاد میاره که از بیفکری خودشه
1
5
10
15
20
25
30
35
40