2777
2789

از این قاب بشقابی های سفالی 

وسایل چوبی 

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیاطی، شیرینی پزی، آشپزی، قالی بافی

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
تابلو های نقاشی؟ یا ویترای رو شیشه عزیز؟

تابلوهایی که با گچ و ورق طلا و...درست میکنن حالت برجسته داره 

حالا من از متریال دقیقش اطلاع ندارم حدس میزنم گچ باشه 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

خیاطی ینی کدوم حوزه بیشتر؟ مثلا شال یا لباس یا چی

لباس

در مورد شال و این جور چیزا اطلاعی ندارم

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
خیاطی، شیرینی پزی، آشپزی، قالی بافی

به نظرم این چند مورد معمولا همیشگی فروش دارن، فروششون بالا پایین میشه ولی همیشه هست 

فکر کنم بعضی هنرا شاید فروش خوبی داشته باشن ولی  بعد از یه مدت از رونق میفتن، به خصوص هنرایی که جدیدا مد میشن