2777
2789
عنوان

از خودم دارم متنفر میشم

87 بازدید | 10 پست

که عاشق کسی ام که بهم بد کرد

و حضور یه نفر دیگه رو به من ترجیح داد

بهم خیانت کرد ...

که باید ازش متنفر باشم ولی دوسش دارم

که دلتنگشم...

که هر شب دعا میکنم فردا برگرده

که از اون دختر جدا بشه

که پشیمون بشه

که...

و می‌دانم تو روزی باز خواهی گشت ...♥️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از خودت متنفر باش بیشتر و بیشتر چون تو عاشق ادم های سمی میشی و دوست داری این سم ادامه پیدا کنه از خودت متنفر باش که برای خودت ارزش قائل نیستی از خودت متنفر باش که حاضری بیوفتی با کسی که یک بار تورو زیر پا گذاشته و نادیده گرفته از خودت متنفر باش که حاضری زندگی رو شروع کنی که پنج سال بعدش پشیمون باشی زجه بزنی بگی چرا این کارو کردم 

از خودت متنفر باش بیشتر و بیشتر چون تو عاشق ادم های سمی میشی و دوست داری این سم ادامه پیدا کنه از خو ...

نیاز داشتم بشنوم🙂

حقیقتا از این منِ ضعیف حالم داره بهم میخوره

ولی قلبم داره خودشو به در و دیوار میکوبه که زنده نگهش داره

و نمیدونم چرا

نیاز داشتم بشنوم🙂حقیقتا از این منِ ضعیف حالم داره بهم میخورهولی قلبم داره خودشو به در و دیوار میکوب ...

به قلبت قدرت نده که از پا درت میاره 

درشو قفل کن سنگش کن محکم ببندش قلبت حق نداره اینجوری حقیرت کنه 

چرا انقدر میخوای ضعیف باشی در برابرش بزن تو سرش بگو‌هیس از این به بعد هیچ اختیاری نداری و مدتی تمرکزت رو بزار روی چیزای دیگه یاد گرفتن هنری یا هرکار دیگه ای یه روزایی شکستن داره زجه زدن تنهایی داره سخته ولی شدنیه تا روزی که ادبش کردی میبینی دیگه حسی نداره 

به قلبت قدرت نده که از پا درت میاره درشو قفل کن سنگش کن محکم ببندش قلبت حق نداره اینجوری حقیرت کنه چ ...

مرسی از حرفات🙂

میبینم کنار یه نفر دیگه حالش خوبه از درون نابودم میکنه...