2777
2789
عنوان

از صبح که عکس و فیلم قدیمی شوهرم و دیدم حالم خیلی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 2339 بازدید | 109 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حالا تو اینو واسه هرکی تعریف کنی میگن که الکی ذهنتو درگیر نکن مال گذشته بوده و بهش فکر نکن و از این حرفا.ولی مگه شدنیه ک هیچوقت از ذهنت پاک نمیشه 

من مشابه اینو ولی رابطه شوهرم با نزدیکترین کسی که فکرشو کنی رو فهمیدم .ذره ذره دارم نابود میشم بخدا ولی کسی منو درک نمیکنه 😔

به روش نیار اصلا و سعی کن فراموش کنی این جمله هی تکرار کن هر آدمی گذشته ای داره قطعا خودتم اگه رابطه ...

من مشکلم با دروغشه. فقط با دروغش. واقعا آدم واقع بینیم می‌پذیرفتم ولی اینکه دروغ گفته اذیتم می‌کنه 

برای منم چند سال پیش همچین موردی پیش اومد .. هرچی بیشتر کنجکاوی کنی خودت بیشتر به هم میریزی .. من بودم همه رو پاک میکردم وخودمو آزار نمیدادم.

با اینکه تو گذشته خودم هیچ مردی نبود و شوهر سابقم هم گفته بود با کسی نبوده

اگه دوست داره، مشکلی ندارین، مطمئنی که الان کسی جز تو وو زندگیش نیست، اهمیت نده به گذشته‌ش

مطمئنم از همه. ولی نمی‌دونم میگن بعد از اولین دروغ همه حقیقت ها مشکوکه

ببین من به شخصه دوس دارم بشنوم که اولین رابطش با من بوده

واسه اینکه بیشتر باور کنم خودمم کنکاش نمیکنم تو گذشتش

شما دنبال این چیزا بودی پیداشم کردی

قبول دارم آدم به یکباره تمام باورش اعتمادش همه چیش میریزه

و زمان میخواد تا فراموش کنی و نرمال بشی حقم داری

حالا دیگه دیدی

گذشته و رفته و تموم شده

اگه اون واسش قابل احترام بود با همون ازدواج میکرد

دیگه کشش نده 

شوهرتم پرسید یه بهانه دیگه بیار مثلا دلم گرفته و اینا

بخوای این مسئله رو بازش کنی روتونم تو روی هم باز میشه

من مشکلم با دروغشه. فقط با دروغش. واقعا آدم واقع بینیم می‌پذیرفتم ولی اینکه دروغ گفته اذیتم می‌کنه

خوب نخواسته حساس شی و روزگار تو تلخ کنه و کار خوبی هم کرده ما خانوما خیلی حساسیم اگه بهت میگفت تو ذهنت همیشه میومد که نکنه هنوز بهش فکر کنه نکنه دوسش داشته یا چه می‌دونم بهش شک کنی خواسته یه شروع جدیدی با تو داشته باشه و گذشته شو کلا پاک کنه اگه تعریف میکرد ممکن بود همیشه ردی ازش بین تون توی ذهن تو باقی بمونه .. الانم بیخیال باش و به این فکر کن نخواسته از دستت بده یا تاثیر بدی روی ارتباط تون بزاره