2777
2789
عنوان

دوست داشتی بپرس 🌹

83 بازدید | 20 پست

حس ششم.ی نیستم کارت ميندازم نگاه میکنم. دوست داشتین سوالتون بپرسین

۱. به سوالایی که چی تنمه؟ اسممو بگو ... اصلا جواب نمیدم.

۲. اینکه مشخص کنید طرف مقابل تون خانم یا آقا. خودت خانمی یا آقا.

۳. سوالتون واضح بپرسید.

۴. سوالایی که بدونم میتونم جواب درستی تا حدودی بدم جواب میدم. همه‌ی سوالا رو جواب نمیدم.

۵. اینجا من برای هیچ کس جواب سریع نمیفرستم وظیفه هم ندارم کارم دلی بوده 

۶. جواب منم ۱۰۰ درصد صحیح نیست بازم از شخص دیگه بپرسید.

۷. به همه جواب نمیدم بعضیا رو که میدونم تا حدودی درست باشه جواب میدم.

جوابا رو فردا یا پس فردا ارسال میکنم. خیلی دوست دارم جواب همه رو بدم ولی اگه بدونم نمیتونم جواب درستی بدم کامنتی نمیزارم براتون پس ازم دلخور نشید. شاد و موفق باشید و توکلتون به الله

دخترم.

سن ازدواجم چنده؟

اسمش چیه؟

اهدای عضو = اهدای زندگی🌱 می‌شه لطفا برای سلامتی و ظهور امام زمان سه تا سوره‌ی توحید بخونی؟ 🌱 می‌شه لطفا برای درسم هم صلوات بفرستی؟ ممنونم ازت. 🌱 ملانقطی و طرفدار زبان و ادبیات فارسی هستم.🌱 ابوالقاسم فردوسی و علامه دهخدا و دکتر معین الکی این همه زحمت نکشیدن که شما "راجع به" رو "راجب" بنویسی، "بذار" رو "بزار" و هکسره رعایت نکنی. اگه غلط املایی دیدم بهتون تذکر می‌دم شاید تو کلاس درس خوب یاد نگرفته باشید.🌱 یه عزیزی بهم گفت راجع به عربی هست و کنار فردوسی مباید بیارم. حالا شما راجع به رو هم درست بنویس حتی اگه به فردوسی مربوط نباشه.🌱 توجیح معنی نمی‌ده و منظور شما در این مواقع توجیه هست.🌱 می‌دونستی تکیه کلام درسته و تیکه کلام اشتباه. تکیه کلام یعنی چیزی که در سخن گفتن بهش تکیه می‌کنند.🌱 لطفا اگه با شما صحبت نکردم و عقایدت با من فرق می‌کنه توهین نکن و دخالت نکن. ممنونم.🌱

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برو خدا روزیدا یه جا دیگه حواله کنهفقط کسایی ک میان میپرسن ازت🤣

اینا از همونایی این که تتلو رو هم میپرستن

تو رو خدا برا تاپیک لباسشویی گزارش بزنین براتون ایت الکرسی میخونم به نیت حاجت لایک کنین بدونم

دخترم.سن ازدواجم چنده؟اسمش چیه؟

میتونه دو وعده‌ی دیگه ازدواج داشته باشی ، میتونه اردیبهشت یا تیر یا مرداد ماه یا فصل پاییز باشه. بازم از یه شخص دیگه بپرس. موفق و سربلند باشی 🌹 التماس دعا