2777
2789
عنوان

یه بچه یک سال هشت ماهه با اسید سوخته حالش خوب نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 2442 بازدید | 86 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

😭😭😭😭 اخ ک چقد سخته اخ ک چقد بده الان نشستم ی دل سیر گریه کردم من تو اینستا کیلیپ ببینم یک هفته ا ...

شنیدم حتی کسایی که تصادف میکنن توی زندگی پس از زندگی میگن ما اصلا درد نفهمیدیم فقط یه لحظه دیدم از بالا دارم به ماشینم که من توش بودم و بی هوش بودم نگاه میکردم یعنی الان اونا هم درد ندارن

فکر کنم سوختگی بدترین زخمیه برای موجود زنده...منم یه ماه پیش سوخت سرشونه وپشتم....با ابجوش ....۱۰تمام رفتم هرروز مانسمان موستم میکندن میخواستم فقط بمیرم

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚

چه بد همین عصرم برادر شوهرم خبر فوت دختر شش ماهه همکارش داد که آب کتری ریخته رو سرش وکلا سوخته .

خانوما توروخدا کتری همیشه روشن نزارید بچه رو آشپزخونه نزارید بره اصلا سماور همیشه داغ نگه ندارید بابا همین چاس سازهای برقی مگه چشونه اخه

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن

طفلی چقدر درد میکشه😔😔نگفت چجوری سوخته آخه بچه چکار به اسید داشته ؟

نمیدونم بعضی از خانواده ها اسید دم دستشونه اینم بچه سرش چی باز میشد که این اسید 

چه بد همین عصرم برادر شوهرم خبر فوت دختر شش ماهه همکارش داد که آب کتری ریخته رو سرش وکلا سوخته .خانو ...

😭😭😭ای خدا .بمیرم برا دل مامانش و اون بچه. این کتری شیر دار ها هم خیلی بده 

اگه از من خوشت نمیاد خب ب جهندم😜منم از تو خوشم نمیاد😐✋🏻خاک توسرت بی سلیقت کنم 😐🙄
آفرین دقیقا دقیقا خیلی مهمه خدا خیرت بده

بخدا این برادر شوهرم بدبخت استرس گرفته همش میاد میبینه بچه آشپزخونه هست غذا رو گاز داد میزنه اتفاقی بیوفته همتون بدبخت میکنم مگه نمیگم بچه آشپزخونه نیاد.خخخ

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن

بخدا این برادر شوهرم بدبخت استرس گرفته همش میاد میبینه بچه آشپزخونه هست غذا رو گاز داد میزنه اتفاقی ...

راست میگه شوهر منم قبل رفتن سر کار کل آب کتری و سماورو خالی میکنه میگه حواست به امتحان پسر بزرگس این کوچیکه کار دستمون میده