2777
2789

وقتی نگاهشون میکنم عشق میکنم چقدر خوشحالم براشون

کمک کردیم زنداداشم دوش گرفت خواستیم موهاشو خشک کنیم داداشم اومد سشوارو گرفت ازمون موهاشو خشک کرد بست

چقدر خوشحالم بدون رودروایسی عشق بینشونو میبینیم 

کاش تا اخر همینقدر خوشبخت و خوشحال بمونن

داداشم سر فوت بابام سرددد شده بود خیلی بد بود اوت مکقع چی کشیدیم بیشتر از داغ بابام نگران زندگی داداشم بودیم

مامانم بنده خدا که خانواده بابام‌نزاشته بودن یه اب خوش از‌گلوشون پایین بره ایتارو میبینه ذوق دنیارو میکنه بعد پا میشه اسپند‌ دود میکنه

فقط امیدوارم به لطف خدا زنداداشم به سلامتی زایمان کنه نلای عزیزمو بغل بگیره زندگیشون از اینم بهتر شه🥹

یه صلوات واسه سلامتی مادر دختر میفرستین؟🤍

لایک نکن خواهر منننن  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عشقشون پایدار 

بسپرید بهشون صدقه تند تند کنار بزارن

خودتونم صدقه براشون تند تند بزارید کنار این روزها چیزی که کمیابه و به چشم خیلیا میاد عشقِ ، از چشم بد دور باشن انشالله🤲🏻🤍

چه قلب مهربونی 

منم خواهرمو شوهر خواهرمو میبینم اینجورن ذوق میکنم

دوتاشون خیلی منطقی و درونگران و یکم جدی، مثل بقیه زوج ها اهل رمانتیک بازی با حرف و اینا نیستن

اما یه سری رفتارا میبینم بینشون میگم چقدرررر قشنگ کاش اینجور رفتارا باشه حرف نباشه ولی، واقعی ترن

ب جز قسمتیش ک خواهرم میاد خونه میگه سهم خوراکی خودم ک هیچ شوهرمم رو هم باید بدید

عشقشون پایدار بسپرید بهشون صدقه تند تند کنار بزارنخودتونم صدقه براشون تند تند بزارید کنار این روزها ...

هیچ سودی واسشون نداره

مامان من اونقدر اذیت شده که الان حتی دلش نمیاد کوچیکترین اذیتی از طرف ما بهشون برسه

اینجوری خانواده ها زندگی پسرشون ارزشی براشون نداره 

لایک نکن خواهر منننن