2777
2789

شما به هر خواسته و آرزویی که داشتید تو زندگیتون رسیدید؟ یا تاحالا شده با مشکل لاینحل مواجه بشید؟

خدایا گشایشی رقم بزن به وسعت بزرگی ات ...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مگه‌گرو کشیه؟!

نماز میخونم چون واجبه.

برای رسیدن به خواسته هام میتونم دعا کنم یا هرچیز دیگه ولی نماز کلید در بهشته میخونم چون خدا گفته باید بخونی .

مثل خیلی ابتدایی بخوام بزنم مثل این میمونه غذا میخوری که زنده بمونی غذا نمی‌خوری که غذای بهتری گیرت بیاد که ....

به نام آنکه زن را آفرید ...!♥️✨

نماز انجام وظیفه ست

از نظر من توقع و قراری نیست در مقابلش عنایت خاصی بهم بشه

البته که من همیشه و در همه حال رحمت خدارو حس میکنم

توی بدترین شرایط هم که باشم نور امید توی دلم هست و مبدونم درست میشه و توکل میکنم به خدا، کارهامم معمولا آسون پیش میده و گره نمیفته توش

که بنظرم دعا و رضایت پدرومادرم توش موثره

نماز رو واسه رسیدن به آرزو ها نمیخونم 

به خدا که .... خداشاهده که....یَک جوری از همتا بَدُم مِیه ، یَک جوری همتا حال بهم زنین😒😮‍💨که اگر از نزدیک ببینُمتان ، اول یکم نِگاهتان مُکُنُم😐😐😐بعد ... یَک ماچ گنده از پیشانی مُکُنُم😚 بعدشم یَک پس گردنی مُحکم مِزنُم... 👋مُگُم برو دیوِنِه خیلی دوست دِرُم😍مریضمُ خودتایِن🤨

عزیزم ما نماز برای آرزوهامون نمیخونیم برای تشکر از خدایی که سلامتی بهمون داده بهمون زندگی داده و از روح خودش در ما دمیده میخونیم 

برای آرامش خودمون  میخونیم 

برای خودمون ک میخونیم نه برای آرزوهامون 

نماز قلبم رو آروم میکنه❤️

من عاشق نماز خوندنمم و خداراشاکرم که میتونم نماز بخونم و این رزق رو بهم داده