2777
2789
عنوان

سنگ دل هستم تاپیک پربازدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1122 بازدید | 27 پست

خیلی پست و بیشعورن .انگار مادر و خواهر ندارن خودشون.حتی زمانی که میای از بدبختیای زندگیت میگی فقط فکر هوس بازی هستن بیشعورا

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مچکرم دوستان بیشرفن اگه شرف داشتن اینکارو نمیکردن هنوزم دارن درخاس میدن دیگه ادم حتی تو سایت زنانه هم امنیت نداره!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
۲۰تادرخواست هس اخه واقعا اومدم ازهمسرم کفتم ازمرگش زار میزنم چی توخودشون دیدن واقعا که فک کردن قبول ...

اسی با اینکه نمیشناسمت از امروز بعد ظهر که تاپیکتو دیدم آتیش گرفتم خیلی دلم برا تو و همسرت و پسرت شکست عزیزدلم الانم دارم گریه میکنم 😥😥بمیرم واستون💔💔

اسی با اینکه نمیشناسمت از امروز بعد ظهر که تاپیکتو دیدم آتیش گرفتم خیلی دلم برا تو و همسرت و پسرت شک ...

مچکرم عزیزم خدانکنه همیشه زنده باسی زندگی همینه بخام نخام باید باهاش کناربیام هنوزم لباس مشکی میپوشم اصلاح نکردم ینی نتونستم لباس رنگی بپوشم نتونستم اصلاح کنم چون همیشه منو میدید میگف چقد خوشگل شدی هعی دارم اتیش میکیرم!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
میشه بپرسم همسرتون چند سالشون بود

۲۳سالش بو###قشنگم!

۲۰تادرخواست هس اخه واقعا اومدم ازهمسرم کفتم ازمرگش زار میزنم چی توخودشون دیدن واقعا که فک کردن قبول ...

اینجااگه یکی تو یک تاپیک ازشوهرش بد بگه چندتا درخواست بهش میدن شماهم که شوهرت فوت کرده بدتر بنظرم اسکیرنشون را بگیر بفرست برا نی نی یار تا کاربریشون را لغو کنه چون اقایون نباید درخواست بدن

مچکرم عزیزم خدانکنه همیشه زنده باسی زندگی همینه بخام نخام باید باهاش کناربیام هنوزم لباس مشکی میپوشم ...

سلامت باشی عزیزدلم خدا به دلت آرامش بده فدات شم 😘❤️ صبر به دلت بده عزیزدلم 🖤

الهی 😭خدا رحمتش کنه گلم فاتحه میخونم براش🧡

ممنون قشنگم خدارفتگان شماروهم بیامرزه!