2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم امتحانمم که نخوندم 🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 1466 بازدید | 189 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزدلممممممم مطمعنم زشت نیستی هر ادمی زیباسمیشه عکستو بزاری ببینم؟صادقانه نظر‌میدممن داداشم هر روز ...

بیا تلگرام scarlet_lady

Cold 𝖺𝗇𝖽 In𝗍𝗋𝗈𝗏𝖾𝗋𝗍 𝖡𝗈𝗋𝗇 𝗈𝖿 𝖽𝖺𝗋𝗄𝗇𝖾𝗌𝗌

هورمونای بدن که بهم بریزه کل اخلاق و رفتار ادما بهم میریزه که هورمون تیرویئد باشه چه هورمون جنسی و....مثلا تو دوران بلوغ ، بارداری و حتی یاسگی بخاطر تغییرات هورمون ها بدن دچار تغییر میشه

پرخاشگری ، عصبی بودن ،زود رنجی تمام افکار و احساسات بد میتونن زیر سر همین هورمون باشن اگه زیاد بشن نیازه که به روانشناس مراجعه کنی

دقت کن توی تایم pms خودبه خود زودرنج تری

هممونم تو بلوغ زشت ترین حالت عمرمون بودیم😄 بعد بلوغ کم کم زیبا میشیم و قیافمون جا افتاده میشه

پف صورتمون و جوش و دماغ بزرگ و ..‌‌‌‌‌... رفع میشن

اونا منظورشون تو نبودی و چون اصرار کردی عصبی شدن و اونطور جوابت دادن

اینکه حساسی درکت میکنم اما به خودت سخت نگیر و ابدا بخاطر ظاهرت خجالت نکش

تو نه غیر عادی هستی و نه عجیب.

دوستاتم یا ادمای سم و بی تربیت دورتن یا واقعا بچه های این دور بدذات شدن وگرنه زمان ما این برخوردا وجود نداشت

تحقیق کن راجع به مواردی که گفتم آگاهیت و شناختت که بیشتر بشه حس بد از بین میره و اعتماد به نفس بیشتری پیدا میکنی

🪸🐠🫧

وایییی تلگراممممم ندارررمم بخدانمیشه تو خصوصی عکس بفرستی؟ اگ‌میترسی‌اسکرین بگیرم یا ذخیره کنمویژگی ه ...

پس لزومی نداره برنامه ای ندارم بفرستم

هورمونای بدن که بهم بریزه کل اخلاق و رفتار ادما بهم میریزه که هورمون تیرویئد باشه چه هورمون جنسی و.. ...

بیخیال بابا.. دوره pms نیستم حالت عادیم همینجوریم

دوما بخاطرهورمون نیست هیچکس رفتارش مثل من نیستش اینارو نگید لطفا چون بیشتر عصبانی میشم

هورمونای بدن که بهم بریزه کل اخلاق و رفتار ادما بهم میریزه که هورمون تیرویئد باشه چه هورمون جنسی و.. ...

نمیشه جمع ببندیم حالا بگیم همه دخترای جهان چون تو دوران بلوغ بودن پس زشت بودن شبی عن بودن پس جمع نبندین خوشگل هم بودن تو جمعشون 

بیخیال بابا.. دوره pms نیستم حالت عادیم همینجوریمدوما بخاطرهورمون نیست هیچکس رفتارش مثل من نیستش این ...

دیگه ببخشید که نمیتونیم دروغ بگیم که موردپسندت باشه

اگه عصبی برو روانشناس بهت کمک میکنه

وگرنه این اصرار به عیب گرفتن از خودت و مقاومت دربرابر حرفای ما راه به جایی نمیبره

🪸🐠🫧

دیگه ببخشید که نمیتونیم دروغ بگیم که موردپسندت باشهاگه عصبی برو روانشناس بهت کمک میکنهوگرنه این اصرا ...

نه خب.. مقاومت نکردم که کلا میگم 

روانشناس شرایطش بود تاپیک نمیزدم