2777
2789

پدرومادرم جدا شدن و پیش پدربزرگم هستم ۲۴سالمه لیسانس حقوق دارم هنوز کار برام جور نشده بزور منو راه دادن میگن اگه این معلمی قبول نشی باید از ای خونه بری بیرون چپ چپ نگام میکنن افراد این خونه هر کی از راه میرسه صدحرف بهم میزنه ک تو بدرد نخوری مفت خوری بجایی نرسیدی دوس دارم خودکشی کنم

ن شغلی دارم ن ازدواج کردم چ مای بگیرم سرم دیگ رام نمیدن پدرمم زن داره عین خیالش نیس خرجم نمیده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من که شوهر دارم اطرافیان فضول توقع دارن کار کنم.شوهرم دوست نداره.اهمیت نده بهشون خودشون خسته میشن بر ...

بخدا حتی پول کرایه ماشینم ندارم خیلی وضع مالیم خرابه

ماشالله این استخدام معلم هم باید هفت خان رستم رو طی کنی

میخام برم مدرسه غیرانتفاعی ولی اونم میگن شرایطش سخته بزور قبول میکنن نمی‌دونم اگه اونم جور نشه چکار ...

شاگردبگیربروتوخونه هاشون یابده .شده یه مدت کوتاه بری جایی ک شغلت بارشتت همخونی نداشته باشه تواون مدت هم همزمان بگردبراکارمتناسب بارشتت  بنظرم اینکه دستت بره توجیبت خیلی مشکلاتت کم میشه.

بخدا حتی پول کرایه ماشینم ندارم خیلی وضع مالیم خرابهماشالله این استخدام معلم هم باید هفت خان رستم رو ...

ایشالا قبول شی عزیزم

ولی از کارکردن خجالت نکش حتی شده جانبو یه مدت برو کار کن پول جمع کن ایشالا به هرچی میخوای برسی

شاگردبگیربروتوخونه هاشون یابده .شده یه مدت کوتاه بری جایی ک شغلت بارشتت همخونی نداشته باشه تواون مدت ...

خبلی دوس دارم برم سر کار حتی فروشندگی ولی منی ک لیسانس دارم چرا برم فروشندگی برا حقوق ۲میلیون بدم کرایه

خبلی دوس دارم برم سر کار حتی فروشندگی ولی منی ک لیسانس دارم چرا برم فروشندگی برا حقوق ۲میلیون بدم کر ...

فلن درحددوماه برویه جاک دهن بقیه بسته شه بعدمیری سراغ کاری که دوسش داری

فلن درحددوماه برویه جاک دهن بقیه بسته شه بعدمیری سراغ کاری که دوسش داری

بخدا من دارم سعی خودمو میکنم که آزمون قبول شم ولی نمیزارن درس بخونم شوهرم که نیس حداقل یکی خرجت بده ولم کنن خاستگارم ندارم

بخدا من دارم سعی خودمو میکنم که آزمون قبول شم ولی نمیزارن درس بخونم شوهرم که نیس حداقل یکی خرجت بده ...

ایشالاخیربرات پیش میاد.خودتواذیت نکن .ایشالاازمون قبولی بروکتابخونه تمرکزداشته باشی