2777
2789
با دستای هنرمندم پیژامه دارم میدوزم براش،ازین بهتر والا😄🤌🏻

ای جاانم

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اول پاییز گفت دلم یه کاپشن چرم خفن میخواد اما قسط زیاد داشتیم این چند وقت نتونست بخره بهم پول داده ل ...

آخ چقدر مهربونی تو ،منم چون بابام سخت پسنده کاپشن چرم دوست داره اما پولم کمه میدونی قیمتش چنده؟!

من از دیجی کالا ی اسپیکر و یه موزر سفارش دادم 

هدست،هدفون، پاوربانک، پایه نگهدارنده گوشی, ست کیف و کمربند، تخته نرد و میزشطرنج و پاسور و فندک و سرکلیدی، عطر و ادکلان و بادی اسپلش و ست ارایش بهداشتی، انواع لباس دورس و هودی وشلوارو ست ورزشی، ست کلاه و شال زمستونه ، عینک دودی و کلاه نقابی ،ساعت ، دستبند، انگشترنقره با سنگ طبیعی، دستبند و گردنبند نقره 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
آخ چقدر مهربونی تو ،منم چون بابام سخت پسنده کاپشن چرم دوست داره اما پولم کمه میدونی قیمتش چنده؟!

قربونت بشم عزیزدلممم ببین چرم طبیعی ک خیلی گرونه قشنگم اما همین چرم معمولیا فک کنم از ۱۵۰۰ تا ۲۵۰۰ دارن 

روز پدرهبرای پدرم میخرم پسمیخوام موزن خط زن براش بگیرماگه حایی سراغ دارید سایت یا پیج معتبر بهم معرف ...

از دیجی کالا بخر ، منم امروز سفارش دادم ، همه قیمتی داشت از۲۰۰به بالا

از دیجی کالا بخر ، منم امروز سفارش دادم ، همه قیمتی داشت از۲۰۰به بالا

بنظرت کیفیت دارن

میترسم بخرم الکی باشه بدرد نخور باشه

شما چ قیمتی خریدی

تومردباش گریه ننداز...نمیخواد مرد باشیو گریه نکنی  
بنظرت کیفیت دارنمیترسم بخرم الکی باشه بدرد نخور باشهشما چ قیمتی خریدی

من دوروز بود زیر و رو میکردم سایت را ....از نظرات کاربرها ک نوشته بودن خریدم ....من یکی سفارش دادم ۴۶۰...۹۹درصد نوشته بودن خوبه

من دوروز بود زیر و رو میکردم سایت را ....از نظرات کاربرها ک نوشته بودن خریدم ....من یکی سفارش دادم ۴ ...

ممنون عزیزم اسمش چیه؟

منم همونو سفارش بدم

تومردباش گریه ننداز...نمیخواد مرد باشیو گریه نکنی