2777
2789
بیا بده به منحلاله 😋

عزیزید❤️

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

می‌خواستیم بریم سفر

با خواهرشوهرام و جاری

گفتیم ماکارونی درست کنیم که توی راه معطل ناهار نشیم

آب جوش گذاشتیم و رفتیم دنبال کارا و جمع و جور

وقتی رفتم ببینم آب قابلمه جوشه یا نه دیدم خاموشه

اصلا روشن نبود. آب کمی ولرم بود ولی زیر قابلمه خاموش بود

دوتا غر زدم که کار کدوم شیطونی بوده؟ منظورم به بچه ها بود

دوباره روشن کردم و منتظر شدم جوش اومد و درست کردم و دم کشید و راه افتادیم

توی جاده راه رو بسته بودن

مجبور شدیم توی اقامتگاه بین راهی توقف کنیم

علت رو پرسیدیم گفتن کوه ریزش کرده و جاده مسدود شده و چندتا ماشین هم. آسیب دیده

همسرم به اون جاده آشنا بود دقیقا نیم ساعت با ما فاصله داشت

همون نیم ساعتی که ما معطل آب جوش ماکارونی شدیم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینکه بعضیا از دستم چیزی نمی‌گیرن بخورن چون میگن حلال نیست هیچوقت نفهمیدم علتش چیه

اون دوستان تحقیق کافی نکردن تو شرع ما غذا گرفتن از یهو.دی و مسیحی مشکلی نداره💚

(درباره اهل سنت نمبدونم ولی برای شیعیان همچین حکمیه)

🇵🇸🇵🇸اگه از کسی بد گفتم بزارش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                   ❌تعلیق نیستم ولی دیگه فعالیتی ندارم برای همیشه❌                                                        

اینکه بعضیا از دستم چیزی نمی‌گیرن بخورن چون میگن حلال نیست هیچوقت نفهمیدم علتش چیه

عزیزم بعضیا از جمله خودم کلا خوراکی و غذا از کسایی که نشناسیم قبول نمیکنیم

دلیلش به فرض حلال نبودن خوراکی اون طرف نیس

یه عادته از بچگی

مگر اینکه خود طرف اذعان کنه به این مسئله که دلیلش بر اینه که واقعا فقر فرهنگی طرف رو میرسونه

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

خیلی عجیب بود ولی دلیلش رو فهمیدم

من متاهل هستم و اونموقع که این اتفاق برام افتاد پسرم ۷ سالش بود

داشتم میرفتم دنبال پسرم مدرسه که بعدش بریم خونه‌ی مادرمینا برای همین ماشین میبرم از درب پارکینگ تا مغازه یک دقیقه با ماشین راه هست نگه داشتم خرید کنم تا نشستم دوباره تو ماشین یه موتوری خیلی شیک کلاهش رو دراوورد زد به شیشه گفت ببخشید میخاستم با خانواده برسم خدمتتون برای امر خیر میشه شماره‌تون رو بدین یا شماره‌ام رو یادداشت کنین!!!!!😐😐😐😐😐 تو مغازه هم نبود بگم از تو مغازه منو دیده تو نهاتا یک دقیقه تصمیم به ازدواج با من رو گرفته بود ! شوکه شده بودم گفتم چی میگی من متاهلم ،، گفت برو بابااااا و گازش رو گرفت و رفت !!!!!🙄😐😐 عوضی کل روز اعصابم خرد بود چون هیچ دلیلی پیدا نکردم که چرا یهووووو خاسته باهام ازدواج کنه منکه تیپ معمولی اصلا آرایش نداشتم ومیخاستم برم دنبال پسرم مدرسه نه مهمونی این‌ چرا یهو ازدواج میخاست فهمیدم بخاطره ماشین زیر پام بود خوشش اومده از اون و فکر کرده بود من از این دختر پولدارهام که تو رویا میبینتشون زود میخاست منو بقاپه عوضییییی..🤬🤣🤣🤣🤣🤣

عزیزم بعضیا از جمله خودم کلا خوراکی و غذا از کسایی که نشناسیم قبول نمیکنیمدلیلش به فرض حلال نبودن خو ...

نه اتفاقا کسایی که منو میشناسن پیش میاد که مثلا دست ندن بهم یا از خوراکی ها و وسایل من استفاده نکنند

البته عده اندکی

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

واقعا چرا؟

نیمدونم اگر شما فهمیدی به منم بگو:)

نه اتفاقا کسایی که منو میشناسن پیش میاد که مثلا دست ندن بهم یا از خوراکی ها و وسایل من استفاده نکنند ...

جای تاسفه😕

کاش ارتباطت رو با اینجور افراد محدود کنی

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
جای تاسفه😕کاش ارتباطت رو با اینجور افراد محدود کنی

ارتباطم در حد همکاری و همکلاسی بودن بوده

بیشتر از این خودشون هم ارتباطی نمی‌گیرن گلی😄