2777
2789
عنوان

به کی حسودیتون میشه و چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 127732 بازدید | 1352 پست
اگر سعید عزیزی رو میگی ببخشید من ازش فقط تین وایبو گرفتم که خود شیفته اش و خی فقط خودش فکر میکنه همه ...

من خیلی روانشناس دنبال میکنم 

نمیدونم شما چرا به این نتیجه رسیدین اما من خیلی از کلیپ ها که درمورد زنانه رو واسه همسرم میفرستم از ایشون

که میگن فلان جا خانومتو درک کن فلان کارا رو براش انجام بده 

و یه ذره رو همسرم تاثیر گذاشته 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این حسو دوست ندارم اما در حال حاضر به دختر داییم حسودی میکنم 😔 بعد از دو بار ازدواج ناموفق برای سومین بار یه ازدواج خوب کرد تو سن مناسب

من سنم رفته بالا  دلم میخواد با آدم خوب ازدواج کنم اما ..نمیدونم واقعا امیدوارم همه به آرزوها و خواسته هاشون برسم همیشه دعا میکنم واسه دختر داییمم خوشحالم گاهی استوری هاشو میبینم دلم میگیره فقط 

به اونایی حسودیم میشه که از خانواده شون دورن از فامیل ها دورن کاشکی کاشکی منم دور بودم انقدر دوررررر که چند سال یکبار هم نه ببینمشون نه زنگ بزنم خستم ازشون خیلیییییییییییییی زیاد 😭😭

مگه میشه تو باشی و دیوونه نشم 😍

دروغ چرا به حامله ها حسادت که نه غبطه میخورم 

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چهارمین کاربریمه (جدیدالترکیده هستم)خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 شاید قرار نیست بهم نی نی بدی پس بهتره انقدر التماستو نکنم🙂❤️ خودت ک دیدی اوضاعو ....!! تیکربارداری نیست!! به بارداری تو این ماه امیدداشتم زدم که جلو چشمم باشه که اگ واقعا باردار میبودم الان چندوقتم میشد😔💔 یاامام رضا زائرخودت جوراب بچه نذری رو داد یهویی پس چرا هیچی نشد؟؟؟